tiistai 12. elokuuta 2014

Gluteenittomat letut

Nyt löytyi täydellinen ohje gluteenittomiin lettuihin!


Nämä ovat myös sokerittomia! Tosin minä syön ne mustikoiden JA vaahterasiirapin kanssa;)

½ l maitoa (itse laitoin osan kuohukermaa)
teelusikallinen psylliumia
2 kananmunaa
1 dl mantelijauhoa (Risenta)
1 dl tattarijauhoa
1 rkl hunajaa
ripaus suolaa
½ tl vaniljajauhetta

Sekoita psyllium maitoon ja lisää sitten muut ainekset. Sekoita ja anna turvota hetki. Paista voissa hieman normaalia alemmalla lämmöllä. Äläkä  hermostu vaikka eka pannullinen tuntuisi menevän ihan pieleen, seuraava on jo parempi:)
 

2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta, pitää kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Hyviä lettuja oli, saa tehä uudestaanki :) t.e

    VastaaPoista