keskiviikko 20. elokuuta 2014

Browniet (gluteenittomat)


100 g tummaa suklaata
100 g leivontamargariinia
2 dl sokeria
3 kananmunaa
2 dl Provena kaurainen jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää kananmunat hyvin vatkaten. Sulata suklaa esim.mikrossa ja lisää se vaahtoon. Lisää myös keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (23x33 cm) ja paista 180-asteisessa uunissa n.16 minuuttia. Browniet saavat jäädä keskeltä  kosteiksi.

PS.Nämä olivat todella herkullisia, myös naapurin koiranpennun mielestä...:)

4 kommenttia:

  1. Hieno kuvio päällä, kuinka teit sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin siskoni kätköistä sellaisia valmiita sabluunoita! Ne on tosin tarkoitettu pyöreille kuppikakuille...mutta ihan ok kävi näihinkin;)

      Poista
  2. It’s a nice blog you have over here! It’s very usefull information for me and I just want to thank you for that! If you post more threads as this one, I’ll follow your blog active!

    VastaaPoista