maanantai 27. toukokuuta 2013

Neljän suora

Tein Suomalaiseen kirjakauppaan muutaman yksinkertaisen kutsu- ja onnittelukorttimallin. Vähän oli omakin lehmä ojassa; meillä juhlitaan jo ensi kesänä tytön rippijuhlia ja suunnittelu on aloitettu hyvissä ajoin:) Silloin kun kutsuja pitää tehdä useampia kymmeniä, on mallin paras olla helppo&nopea toteuttaa...kävisiköhän jompikumpi näistä:



Ensimmäiseen on käytetty Fiskarsin vipulävistäjä Perhosta ja kulmavipulävistäjä Piparireunaa sekä ääriviivatarraa ja timantteja. Toiseen on käytetty niinikään ääriviivatarraa ja Vintage Notes-pitsileimasinta(sifonkinauha on omista varastoista). Ääriviivatarrat on väritetty Promarkereilla sopivan sävyisiksi.



Onnittelukortit ovat tällä kertaa aika vaaleanpunaisia!
Ensimmäisessä käytin kakkupaperia(niitäkin saa nykyään kirjakaupasta!)sabluunana ja lisäisin timantteja sekä ääriviivatarroja. Alemmassa kortissa on pääosassa myös kakkupaperi; sen keskelle leikkasin kuviopaperista vähän väriä. Perhonen on leikattu X-cutin 3D-kuviolävistäjä Perhosella. Ja sitten ne ääriviivatarrat ja timantit...Perhonen on väritetty Promarkerilla korttiin sopivaksi:)

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo kortti, missä perhoset lentelee, kesäisen raikas ja kevyt :)

    VastaaPoista
  2. Eka ja kolmas on eniten mun mieleeni, vaikka nättejä muutkin. Yksinkertaista ja kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on sitten yhtä hyvä maku; munkin suosikit on 1. ja 3.:-) Kiitos kommenteista!

      Poista