tiistai 29. maaliskuuta 2011

Riisimurokarkit

Tästä päivästä tuli kuin tulikin hyvä:) Lapset saivat uuden serkkupojan reilut kaksi tuntia sitten, vain päivää ennen esikoisemme syntymäpäivää. Syntymäpäiväjuhlia varten teimme riisimurokarkkeja, ne kun ovat kummisedän herkkua...

125 g kookosrasvaa, 2 dl tomusokeria, ½ dl kaakaojauhetta, 2 tl vanilliinisokeria, 5 dl riisimuroja


Sulata rasva kattilassa ja lisää joukkoon sihdattu tomusokeri ja kaakaojauhe. Mausta seos vanilliinisokerilla. Lisää viimeisenä riisimurot. Laita seos jäähtymään pieniin leivosvuokiin tai levitä levyksi esim.uunipellille, leikkaa jäähtyneenä neliöiksi. Säilytä viileässä.

7 kommenttia:

  1. Nää on ihania! Näitä oli meillä aina lapsuuden synttäreillä. :) Täytyypä joskus taas tehdä itsekin!

    VastaaPoista
  2. voi ei!!!! nää on niiiiiiiiiiiiin lapsuus mieleen, oijoijoi! nam nam nam!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut sinne - niin uudesta pienestä serkusta, kuin esikoisellennekin!

    Meilläkin noita herkkusia oli aina omilla lapsuudenajan synttäreillä, ihania ovat, nam. :)

    VastaaPoista
  4. Ai kamala tätä nettiä, mutta onneksi vain netti, sillä olen armottomalla laihiksella ja nuo saivat veden lorisemaan näppikselle, toivottavasti ei lakkaa toimimasta....

    VastaaPoista
  5. Kyllä! Nämä ne niitä lapsuuden karkkeja oli :)

    VastaaPoista
  6. tuleeko niistä hyviä jos rasva vaihtaa öljyksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rasvan on tarkoitus jähmettyä uudestaan ja pitää karkit koossa; en ole kokeillut öljyllä, joten en voi suositella...

      Poista