sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Fastfood

Fastfoodia on monenlaista;
on mäkkäriä, hesee, pizzaa, kebabia,
on saarioista, atriaa, hookoota...
Ja on kotitekoista nopeesti valmista :

Meiltä löytyy nykyään aina jääkaapista
tuorepastaa, nyt oli kinkkutortellineja.
Yksinään ne ei ole mitään suurta herkkua,
mutta hyvän juustoraasten kanssa tai
näin salaatissa ihan ok :
Keitä tortellinit (1 pkt=250g) vedessä ohjeen mukaan.
Valuta hyvin ja tee marinadi :
½ dl oliiviöljyä, 1 rkl balsamicoa, timjamia,
mustapippuria, suolaa ja sokeria.
Kaada marinadi lämpimien tortellinien päälle.
Lisää kuutioitu paprika (ja purjoa pilkottuna?).
Levitä huuhdeltuja salaatinlehtiä lautaselle ja
annostele tortellini-paprikaseosta päälle.
Koristele lohkotulla tomaatilla ja leikkelekinkulla.
Ripottele päälle vielä parmesanjuustoraastetta
ja nauti kevyt lounas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti