sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Lisää kakkuja!

Vielä tälle viikonlopulle; juuri otin Sacher-kakun
uunista ulos. Laitan kuvaa kun kuorrutus on valmis.
Ja seuraavaksi kokeilen Banoffeeta.
Saas nähdä räjähtääkö mulla säilyketölkki
kun sitä kolme tuntia keittelen:)


Ei räjähtänyt!
Tässä kuvaa ihanasta -nam,nam- Banoffee-tortusta
ja uudesta kaitaliinasta, jonka sain kuin sainkin
ommeltua. (kts.aikaisempi postaus; repsahdus?)

Ja tässä surkeata kuvaa surkean näköisestä Sacherista :


Toivottavasti on edes hyvänmakuista. Itse en tätä syö,
koska kostutukseen on käytetty rommia ja mies vie tämän työkavereille merkkipäivänsä kunniaksi.

1 kommentti:

  1. Näyttääpä herkulliselta..ja varmaan maistuukin :)

    VastaaPoista