torstai 28. toukokuuta 2015

Raparperimehu


Maailman helpoin ohje tehdä ihanan pinkkiä raparperimehua;
pilko ½ kg raparpereja kuorineen astiaan. Lisää päälle 2 dl hienoa sokeria. Anna mehustua sen aikaa kun keität 2 litraa vettä. Kaada kiehuva vesi raparperien&sokerin päälle. Anna mehustua huoneenlämmössä vähintään 5 tuntia, mielellään yön yli. Siivilöi ja pullota. Säilytä valmis mehu kylmässä. Niin raikasta ja herkullista tälläisenä aurinkoisena päivänä!

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin houkuttelevalta! Pitää laittaa listalle, että poimi mummilasta paljon raperia :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa helpolta! Täytyy testata :)

    VastaaPoista
  3. Oi! Kiitos vinkistä! Kuulostaa siltä, että minäkin ehkä onnistuisin....

    VastaaPoista
  4. Eilen sain minäkin tehtyä tätä ja aamulla vähän maistoin. Ja hyvää oli ja tosiaankin helppoakin helpompaa tehdä :) Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista