sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Piece of cake:)

Suklaajuustokakkua tämän päivän sankareille!
Virtuaalisesti myös sinne Kittilään:)
 Pohja:
1 pkt Semperin gluteenittomia suklaakeksejä
50 g voita
2 rkl vastakeitettyä kahvia
Täyte:
2 liivatelehteä
200 g Pandan tummaa suklaata
1 tlk vispikermaa
1 rasia Viola appelsiinituorejuustoa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl vastakeitettyä kahvia

Hienonna keksit monitoimikoneella. Lisää vähän sulanut voi sekä kahvi. Sekoita tasaiseksi massaksi. Laita halkaisijaltaan n.24 cm irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Painele keksiseos vuoan pohjalle. Laita jääkaappiin odottamaan.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n.10 min. Sulata suklaa vesihauteessa välillä sekoittaen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita suklaaseen tuorejuusto ja sokerit. Liuota vedestä puristetut liivatelehdet kuuman kahvin joukkoon. Kaada liivateseos suklaaseokseen ja sekoita. Yhdistä kermavaahto ja suklaaseos. Sekoita tasaiseksi. Kaada seos vuokaan ja tasoita pinta. Laita jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten seuraavaan päivään.


Pakko sanoa että massa ei maistunut hyvältä, kun sitä eilen illalla maistelin, mutta maut olivat tasaantuneet tähän päivään mennessä:) Herkkua oli!

1 kommentti: