tiistai 31. joulukuuta 2013

Gluteenittomat porkkanaleivokset

Ehdinpäs vielä tälle kuluvalle vuodelle! Uuden Vuoden Aaton tarjottaviin kuuluivat nämä herkulliset porkkanaleivokset:
 
Vuoat ja koristeliput Lontoosta
 2 dl ruokokidesokeria
2 munaa
2 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta (esim. Sunnuntai)
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 iso porkkana raasteena
1 dl kuohukermaa
1/4 tl kanelia

 Sekoita taikinan ainekset tasaiseksi esimerkiksi puuhaarukalla.
Jaa taikina paperisiin muffinivuokiin peltiseen muffinipeltiin.
Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia.
Kuorrutus tehtiin seuraavana päivänä; purkki Viola appelsiinituorejuustoa, reilu ruokalusikallinen tomusokeria ja n.30 g voita vatkattiin vaahdoksi ja pursotettiin leivosten päälle. NAM!

Herkullista Uutta Vuotta kaikille tasapuolisesti!

5 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää ja maistuukin ä

    VastaaPoista
  2. Mmm näyttääpäs hyvältä. Pitää kokeilla! Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  3. Etsin taas sinulta vinkkiä leivontaan.....läksiäisleivontaa....tämä on varmaan aikas helppo eikä mureneva...?....ehken päädyn tähän - tai tuo yks kakkukin,,,,juusto-vaahtokarkki-mustikka.........niin ihanan tuntuisia - taas kerran kiitos, että jaksat tänne näitä gluteenittomia laitta...

    VastaaPoista