Ehdinpäs vielä tälle kuluvalle vuodelle! Uuden Vuoden Aaton tarjottaviin kuuluivat nämä herkulliset porkkanaleivokset:
Vuoat ja koristeliput Lontoosta |
2 dl ruokokidesokeria
2 munaa
2 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta (esim. Sunnuntai)
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 iso porkkana raasteena
1 dl kuohukermaa
1/4 tl kanelia
2 munaa
2 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta (esim. Sunnuntai)
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 iso porkkana raasteena
1 dl kuohukermaa
1/4 tl kanelia
Sekoita taikinan ainekset tasaiseksi esimerkiksi puuhaarukalla.
Jaa taikina paperisiin muffinivuokiin peltiseen muffinipeltiin.
Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia.
Jaa taikina paperisiin muffinivuokiin peltiseen muffinipeltiin.
Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia.
Kuorrutus tehtiin seuraavana päivänä; purkki Viola appelsiinituorejuustoa, reilu ruokalusikallinen tomusokeria ja n.30 g voita vatkattiin vaahdoksi ja pursotettiin leivosten päälle. NAM!
Herkullista Uutta Vuotta kaikille tasapuolisesti!
Mielettömän hyviä!
VastaaPoistaKiitos!Niitä jäi vielä pari aamullekin;)
PoistaHyvältä näyttää ja maistuukin ä
VastaaPoistaMmm näyttääpäs hyvältä. Pitää kokeilla! Hyvää Uutta Vuotta!
VastaaPoistaEtsin taas sinulta vinkkiä leivontaan.....läksiäisleivontaa....tämä on varmaan aikas helppo eikä mureneva...?....ehken päädyn tähän - tai tuo yks kakkukin,,,,juusto-vaahtokarkki-mustikka.........niin ihanan tuntuisia - taas kerran kiitos, että jaksat tänne näitä gluteenittomia laitta...
VastaaPoista