sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Vihainen possu?

Lintujen sijasta tossuihin pääsi tällä kertaa possu, joka ei kuulemma ole niiden kaveri vaan yrittää varastaa niiden munat? Mä oon niin out näistä jutuista, mutta voisihan tää olla vaikka kateudesta vihreä possu..


Tossut on tehty Novitan Huopasesta ja koko on 38-39.
Näillä mukana Sukkasadossa


Vielä kun joku kertoisi mitä näiden pohjaksi voisi laittaa etteivät kulu puhki jokapäiväisessä käytössä...ideoita, kellään?

8 kommenttia:

 1. Ihanat! pohjiin voisi ommella nahasta palat estäisi liukastumistakin.

  VastaaPoista
 2. Haha, nämä saivat kyllä hymyn huulille! Tosi hauskat. :)

  VastaaPoista
 3. Hienot tossut! Mä oon laittanut nahasta pohjat huopatossuihin. Piirsin pohjaan kaavan kengästä ottamastani pohjallisesta. Sitä passailin tossun alle ja lisäsin vähän leveyttä sinne, missä näytti että tarttee.

  Käytin tavallista neulaa ja kaksinkertaista ompelulankaa, mutta lanka on katkennut jostain kohtaa. Jotain vahvempaa siis suosittelen. Nahkaneula ja sormustin olivat ystävän vinkki ompelun helpottamiseksi. Purasimen ostin myös, siis sellaisen vehkeen, jolla saa tehtyä nahkaan reikiä. En ole tosin vielä kokeillut sitä.

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavat possut ja tossut, possutossut! :)

  VastaaPoista
 5. Onpas ihanat! Meillä on ollut ahkerassa käytössä Novitan huopasesta tehdyt tossut, eivät ole kuluneet pohjista. Ainoastaan liukkauden takia olisi pitänyt laittaa pohjiin nahkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskonpoika sai viime jouluna tekemäni Angrybirds-tossut ja käytti niitä kaksi kuukautta koko ajan, lukuunottamatta koulupäiviä - kuluivat puhki:(

   Poista
 6. Tosi hienot!!! Nahkaa minäkin suosittelen, mutta kuten Laura jo sanoikin, lanka tahtoo katketa, että aina välillä saa ommella uudelleen.

  VastaaPoista
 7. Ei vitsit sä olet taitava! :-O
  Ihan mielettömät tossut, noista ollaan varmasti ylpeänä.

  VastaaPoista