tiistai 1. toukokuuta 2012

Suolaiset hyrrät

Vappupäivän brunssille suolaista tarjottavaa:


Taikina:
1½ dl vettä
25 g hiivaa
1 tl suolaa
2 tl sokeria
1 rkl tomaattipyrettä
5-6 dl vehnäjauhoja
½ dl juoksevaa margariinia
Täyte:
150 g kinkkukuutioita
(1 dl hienonnettua persiljaa)
100 g Taco-tuorejuustoa
100 g pakastemaissia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, sokeri ja tomaattipyre. Lisää jauhot ja margariini ja alusta taikina tasaiseksi. Anna kohota puolisen tuntia liinalla peitettynä. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä päälle tuorejuusto. Ripottele pinnalle kinkkukuutiot ja maissi. Kääri rullalle. Leikkaa rulla 18 palaan. Voitele hyrrien pinta munalla. Paista leivinpaperin päällä 225-asteisessa uunissa n.15 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti