perjantai 29. heinäkuuta 2011

More to love:)

Vähän lisää kuumailmapalloja...ja tiedoksi teille muille, jotka diggaatte tätä samaa kuljetusmuotoa: Hämeenlinnassa järjestetään huomenna lauantaina Kuumaa huumaa-tapahtuma kello 16.00 alkaen! Silloin taivaalla voi nähdä samaan aikaan useita palloja. Me ajelemme ohi kohti Vantaata juhlimaan mieheni serkun häitä; kesän ainoat häät ja juuri tänä viikonloppuna, snif. Tähän korttiin piti sitten laittaa ei vain yhtä vaan kolme palloa :

Värit tulivat tuosta ihanaisesta Echo parkin puupaperista:) Nappi ja rusetti löytyy myös, koska tällä otetaan osaa Truly Scrumptious-haasteeseen : buttons&bows! Vähän kohokuviointia, pilvisaksia ja käsinompelua(nappi), siinä se sitten on, kaiken kansan katseltavana...
muistakaa ottaa osaa arvontaan!

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Makea tunnustus ja herkku

Kiitos, Maaka! Kyllä lämmitti mieltä saada herkullinen tunnustus kun tälläinen herkkuhiiri olen:)

Tehtävänanto oli kertoa lempi a)-väri b)-ruoka ja c)-paikka.
Tämä oli helppo! Tai no, niitä lempivärejä on tällä hetkellä paljon mutta yksi pisimpään pysynyt on turkoosi. Lempiruoka on anopin tekemä hirvistroganof. Ja paikka, se on ehdottomasti Lontoo.

Teen kuten Maaka ja jaan tämän eteenpäin kolmelle herkulliselle blogille:
- Liisalle Herkullisiin Ajatuksiin, uusi tuttavuus, mistä löytyy vähän kuivempia herkkuja;D
- Suskille My life in color-blogiin, sieltäkin löytyy herkkuja(mustikkamuffinsien ohje odottaa pöydällä:)
- Mausteisen Mantelin poppoolle, heitä saan kiittää seuraavasta herkkureseptistä

eli Mutakakkumuffinsit

75 g voita tai leivontamargariinia
2 rkl kaakaota
1 dl vehnäjauhoja
1½ dl sokeria
1 kananmuna

Päälle:
kuohukermaa ja vadelmia

Sulata voi ja sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi voin sekaan. Nostele papereilla vuorattuihin muffinsivuokiin ja paista uunissa 200 asteessa n.15 minuuttia.
Koristele jäähtyneenä kermavaahdolla ja vadelmilla.
Itse leivoin muffinsit jo perjantai-iltana. Sunnuntaina sitten koristelimme ja nautimme ne. Älyttömän helppoja ja hyviä! Suosittelen:) Kotioloissa olisin varmaan lisännyt kerman joukkoon vähän rahkaa tai turkkilaista jogurttia tuomaan jämäkkyytä, mutta mökkioloissa tehtiin näin.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Pallolla matkaan

rrrrakastan kuumailmapalloja! Kyytiin tuskin menisin mutta onneksi voin tunnelmoida muilla tavoin :

Kortti hääparille, jonka lahjatoivekin on kartuttaa matkakassaa:) Pääsin käyttämään uutta kuumailmapalloleimasinta ja yhtä neljästä löytämästäni erilaisesta pilvipaperista...kuka muu harrastaa samanlaista hamstraamista?! Käsi ylös!

This card goes to Allsorts Challenge - Free n Easy!

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Arvontaa:)

Kukaan ei kehdannut ehdottaa mitään kun muutama päivä aikaisemmin kyselin arvontapalkinnosta, joten näillä sitten mennään :

Yli 300 sataa korttimallia esittelevä lehti (ei yhtään neliökorttia:) Just Cards! Volume 22/Summer 2011

TPC Studion "Whimsical Birds"-leimasinsetti, käyttämätön!
Itselläni on sama ja olen sillä tehnyt mm.näitä karkkipusseja.

Arvontaan voit ottaa osaa kommentoimalla tähän postaukseen. Anonyymit käyttäkää selkeää nimimerkkiä. Kaksi arpaa saat jos linkität omaan blogiisi (saa mainostaa!). Arvonta suoritetaan kahden viikon kuluttua eli lauantaina 6.8.

Tällä kertaa tälläinen paperiaskartelijoille sopiva palkinto, ensi kerralla sitten taas jotain ihan muuta:) Kaikille tasapuolisesti kiitoksia täällä kyläilystä ja kommentoinnista!

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Simon Says Stamp!

...and use newspaper!

My new favorite colorcombo : yellow and turqoise:) And owl, of course, who´s saying Happy Birthday! This card goes to Simon Says Stamp-challenge.

torstai 21. heinäkuuta 2011

Tuliaisia


Kohta meilläkin alkaa loma kun mies palasi maailmalta ja toi muuten aika kivoja tuliaisia:) Vai mitä pidätte näistä lehtiöistä? Tai allaolevista puukantasista leimasimista? Yhtä lukuunottamatta ne ovat Hampton Artin ja kuumailmapallo on mun suosikki:)

Ja on se vaan kiva, että suomalaiseksi mieltämämme Fiskars ei myy noita ihania joululeimasimiakaan Suomessa:(


Onko nämä tuttuja?

Mä olen vähän hullaantunut kuumailmapalloista...ja pöllöistä:

Vielä muutama haaraniitti:

Ja sitten sain vielä Fiskarsin perhosleikkurin ja nipun askartelulehtiä!

Arvontapalkinto on näiden tuliaisten joukossa + yksi korttiaskartelulehti nimeltään Just Cards/Summer 2011. Palataan siihen asiaan vaikka huomenna? Onpahan jotain odotettavaa!

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

P*skarteluhaaste # 100

Wow! Jo sadas haaste ja aina se onnistuu yllättämään! Nyt piti tehdä omannäköinen kortti...hmmm, aika vaikeaa kun on tälläinen kaikesta innostuva ja melkein kaikkea kokeileva...mutta tälläinen kortti tuli tehtyä:

Sanaleikit, erilaiset kuviopaperit, vanhat kirjat, ompelu...ehkä ne on mun tyyliä? Tähän korttiin on käytetty kolmea eri kuviopaperia (yhtä Crate Paperin ja kahta K&Companyn) ja viirinauha on tehty kirjansivusta ja nyöristä. Leimausta on harrastettu mahdollisimman vähän;) Ompelukonetta tulee käytettyä edes näihin kortteihin...monta vaateompelusta vain roikkuu keskeneräisinä...
Jopa mieheni ymmärsi tuon you two in love-jutun=D

PS. Arvontalaulu raikaa kun sata tulee täyteen; palkinto saapui tänään rapakon takaa...

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Inspiroidu # 168

Tähän leiskaan tuli käytettyä ihan kaikkea. Eipähän pääse kukaan sanomaan että tuleko noita kaikkia hamstrattuja tarvikkeita oikeasti joskus käytettyä?!? Tulee :


A perfect day-lappu odottaa yhä tarinaa, jota en yksityiskohdista johtuen halua julkaista täällä. Ja muutenkin, mulla on ongelma; jos kaikki muu teksti leiskassa on englantia, niin pitääkö otsikon ja tarinankin olla englanniksi?! Mä tiedän olevani hieman pedantti näissä asioissa...mitenkäs te muut? Kuva on kuitennii otettu kesällä 2009 eräässä puistossa, jossa olimme piknikillä ystäväperheen kanssa. Tyttäreni käyttäytyi kuin enkeli vaikka jo tuolloin oli vähän teineilyä mukana arjessa. Hattu on muuten mun. Aito MaryPihlaja-olkihattu, ostettu melko tarkkaan tasan 20 vuotta aikaisemmin...ja otsikosta puuttuu ehkä yksi a;)
Toivottavasti kelpaa haasteeseen kun kuvaan on aivan tarkoituksella otettu myös tuota tummanpuhuvaa taivasta(ei kuitenkaan satanut:) ja eiköst ne enkelit ole siellä taivaassa aika yleisiä;) A perfect day-journaling on tästä skräppipaperista leikattu:

Näitä Echoparkin papruja saa, yllätys yllätys, Skräpteekistä!

torstai 14. heinäkuuta 2011

P*skarteluhaaste # 99

Ei löytynyt tarpeeksi "aikuismaista" leimasinta, joten tämä onnittelukortti tehtiin ilman:) Ja täysin annetun haasteen mukaan; ruskea+beige+valkoinen!

Ompelulanka on vähän liian tummaa ruskeata, muuten olen aikast tyytyväinen. Huomasittehan että toisessa kuviopaperissa lukee chocolate chocolate chocolate chocolate...
Toinen kuviopaperi on eilen saamastani blogivoitosta, ihanalta Marilta. Käykääpä kurkkaamassa kuinka ihania kortteja Pohjanmaalla tehdään:)

tiistai 12. heinäkuuta 2011

A Spoon Full of Sugar

Tämä kortti meni täysin kokeiluksi; olen jo jonnin aikaa aikonut kokeilla maaleilla leikkimistä, aaltopahvia ja ompelukoneeni erilaisia ompeleita. Tässä tulos:


Ei niitä tietty kaikkia olisi tarvinnut yhteen ja samaan korttiin laittaa, mutta menköön!
Leimakuvan olen saanut ystävältä, etsin sen laatikoiden kätköistä kun ihastuin Skräpteekissä näkemiini uusiin Gorjuksen leimasimiin...siellä oli ihania uusia papereitakin, auts! Onneksi en tuhlannut ihan kaikkia rahojani jo alennusmyynneissä;)
Tällä kortilla otetaan osaa Lusikallinen sokeria-haasteeseen/
this card goes to a Spoon full of sugar-challenge: Pink&Brown.

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Vaunut paperista

Mitäs te muut olette tehneet näin sunnuntain ratoksi?
Minä vääntelin ja kääntelin, leikkasin ja liimasin ja teippasin...onnistuin tekemään lastenvaunut:

Näiden tekeminen oli kyllä paljon helpompaa kuin tää bloggaaminen tänään ... ggrrrrr ... service unavailable ... aarrgghhh! Kommentointikaan ei ole tänään oikein onnistunut, joten turha kai kysellä mitä haluaisit voittaa seuraavassa blogiarvonnassa? Lukijoiden määrä on tasaisesti jatkanut kasvuaan, joten jotain Amerikan herkkuja voisi taas olla tarjolla?
Palatakseni näihin lastenvaunuihin; ajattelin että ne voisi täyttää karkeilla ja laittaa vaikka ristiäispöytään! Eteen tai taakse voisi vielä askarrella sellaisen rekisterikilven, mihin tulee lapsen nimi tai syntymäaika tai ristiäispäivä tai jotain:)

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Cute Card Thursday

Theme for this weeks challenge is lace.

And there it is, in the middle of everything...
Finally I used some of my favorite papers from BasicGrey Sugared-collection. This card is for a couple who´s geddind married this month <3
Can you see why there are only three swirls? Can you see the couple in love?

torstai 7. heinäkuuta 2011

Mansikkatorttu

Yleensä meillä on tehty mansikkakakkua/-torttua neidin nimipäivänä, mutta kun toiveena oli tänä vuonna mutakakku, mansikoiden ja kermavaahdon kera:) Niinpä teimme tänään ihan vain torstai-illan iloksi mansikkatortun Nannan ohjeella:

valmis torttupohja
100 g valkoista suklaata
2 dl kuohukermaa
1 dl turkkilaista jogurttia
litra mansikoita

Kostuta torttupohja makeutetulla sitruunamehulla tai jollain (me ei paljon kostuteltu). Sulata valkoinen suklaa. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Lisää vaahdon sekaan sulatettu suklaa ja turkkilainen jogurtti. Mätä torttupohjan päälle ja heitä mansikat keoksi.

Samat sanat eli kannattaa kokeilla, oli helppo, nopea ja herkullinen!

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Get Inspired # 166

Jos kolme kuvaa on kollaasi, niin otan tällä osaa Inspiroidu-haasteeseen:)

Kävin vähän innostumassa Skräpteekin alennusmyynneillä; nappeja, ompelulankaa ja läpinäkyvää dymonauhaa lukuunottamatta kaikki leiskan tarvikkeet on sieltä. Kuvat on ottanut anoppini eli kerrankin minäkin olen kuvissa! Näissä kuvissa ei näy auringonpaistetta, mutta omissani oli kyllä sitäkin, selkeä ero kameroilla;)
Alakulman läpinäkyvä kirjekuori on täynnä rannan hiekkaa. Ja kehällä oleva isompi pylpyrä on chipboard-kuvio Crate Paperilta kuten yksi papereistakin:
paperit - Cosmo Cricket, American Craft ja Crate Paper
aakkostarrat - Papermania ja Cosmo Cricket

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Runsauden Sarvi


Taikina:
2 dl maustamatonta jogurttia
1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
4 dl vehnäjauhoja
2 rkl oliiviöljyä
Täyte:
½ purkkia pestoa
ripaus emmentaljuustoraastetta
½ purkkia fetajuustoa

Lämmitä jogurtti ja lisää pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää suola ja alusta loput jauhot vähitellen taikinaan. Lisää alustuksen loppuvaiheessa oliiviöljy. Anna taikinan kohota liinan alla ½ tuntia.
Kaulitse taikina n.30x45 cm:n kokoiseksi levyksi. Levitä levylle täyteainekset kerroksittain. Rullaa levy kääretortun tavoin ja taivuta pyöreäksi renkaaksi. Purista päät yhteen. Leikkaa veitsellä muutama viilto ulkoreunaan, jotta täyte tulee esiin. Nosta leipä pellille ja anna kohota vielä 15 minuuttia. Paista 200-asteisessa uunissa n.25-30 minuuttia. Kostuta leivän pinta paistamisen loppuvaiheessa kylmällä vedellä, jotta pinnasta tulee rapea.

Täytteeksihän voi laittaa mitä vain mitä jääkaapista löytyy, mielikuvitus on tässä rajana. Voisin kuvitella että Nutella sopisi myös hyvin;)

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

P*skarteluhaaste # 97

Teksti pääosassa - kävi käsky haasteessa tällä viikolla!
Monta erilaista käsitystä löytyy tästäkin...minun on tässä:
.
Oletteko huomanneet että mä niinkuin tykkään pöllöistä?! Tämän pöllöstanssin sain mieheltäni tuliaisena työmatkalta. Oksa on eri leimasetistä kuin teksti, mutta kummassakin niissä on myös pöllöjä;)
Olisikohan tässä nyt sitten tarpeeksi tekstiä? Sitä löytyy niin taustapaperista kuin pöllön masustakin...alunperin se on englanninkielisestä pokkarista...
Mainitsemisen arvoista on, että meillä satoi tänään, ja paljon! Olipa ihanan virkistävää, paitsi ehkä naapureiden mielestä, toisen katolle kaatui puu ja toisen katto vuosi:(
Meillä ei näkyviä vahinkoja, ainakaan vielä.