RaparperipiirakkaA
2½ dl maitoa (käytin 2 dl kuohukermaa ja ½ dl kevytmaitoa)
1½ dl sokeria
1 tl suolaa
25 g hiivaa
5½ dl vehnäjauhoja (laitoin vain 5 dl)
n.50 g sulaa voita/margariinia
2 tl kardemummaa (en laittanut)
Sekoita kaikki ainekset keskenään, ei tarvitse kohotella:)
Painele leivinpaperille pellille. Minä levitin veitsellä, koska oli löysähköä...
Levitä päälle 1½ l pieniä raparperikuutioita (meillä oli vain ½ litraa ja kelpasi nirsoille lapsillekin:). Raparperien päälle tulee vielä muruseos, johon tarvitset
100 g voita/margariinia
1½ dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
2 dl vehnäjauhoja
Paista 225-asteisessa uunissa n.20-30 minuuttia.
Vahdi, koska ohut pohja palaa herkästi.
Oli herkkua:)
2½ dl maitoa (käytin 2 dl kuohukermaa ja ½ dl kevytmaitoa)
1½ dl sokeria
1 tl suolaa
25 g hiivaa
5½ dl vehnäjauhoja (laitoin vain 5 dl)
n.50 g sulaa voita/margariinia
2 tl kardemummaa (en laittanut)
Sekoita kaikki ainekset keskenään, ei tarvitse kohotella:)
Painele leivinpaperille pellille. Minä levitin veitsellä, koska oli löysähköä...
Levitä päälle 1½ l pieniä raparperikuutioita (meillä oli vain ½ litraa ja kelpasi nirsoille lapsillekin:). Raparperien päälle tulee vielä muruseos, johon tarvitset
100 g voita/margariinia
1½ dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
2 dl vehnäjauhoja
Paista 225-asteisessa uunissa n.20-30 minuuttia.
Vahdi, koska ohut pohja palaa herkästi.
Oli herkkua:)
Namps! Pitänee kokeilla :)
VastaaPoistaT: Kodinhenki joka ei saa taaskaan jostais syystä kirjauduttua jos kirjoittaa kommentteja...
Slurp! :-P Näyttää ihan liian hyvältä!
VastaaPoistaTäytyy turvautua ostoraparperiin, kun omat jäivät vanhan kodin pihaan.
Innostuin eilen tekemään tämän piirakan!!! :) Siitä tuli ihan hyvää! Maistui tänään vielä paremmalle entä eilen. Hih!
VastaaPoistaIhan epistä että sulla on jo raparperia käytettävissäsi! Hyvä kun mun raparpereja edes näkyy vielä lumen alta;) Mutta hyvä jos tykkäsit!
VastaaPoista