keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Magnoliahaaste # 60

Suoraan sanottuna, se on Sanna kun viime aikoina on inspiroinut tekemään kortteja:) Kiitos ihan super-mahtavan-taitavalle kortintekijälle!

Sannan upeita teoksia pääsee ihailemaan myös Magnoliahaasteessa, jossa tällä viikolla oli aiheena sini-valkoinen. Mulla on myös ripaus mustaa mausteena, kaipa se käy?
Suttasin leimakuvan reunoja vähän DistressInkillä, mutta valokuvassa ne ei vaan erotu. Poitsu on väritetty Promarkereilla, ne tuntuu mun omimmalta välineeltä, vaikka tänään jouduinkin eräissä pääsykokeissa värittelemään puuväreillä. Delfiinin by the way, ja menin vielä vannomaan että jos sillä piirrustuksella sisään pääsen niin taidan ottaa tatuointina pefaan:D No en vaiska!
Kolme eri kuviopaperia, pari niittiä(nitojan&haara-), kukka ja ricracnauhaa...niistä on tämä kortti tehty. Ja tietysti ompelulangasta ja teipistä!

5 kommenttia:

 1. vallanhan tässä nyt punastuu....kiitos kaunis!! =)

  ja voih kun sun kortti on hurmaava!! todella tyylikäs ja juhlava kortti!! =)

  sinä kun ihmettelit miksi mä helteillä askartelen...no siksi kun meidän huushollissa mun huone on se viilein, kiitos (kammottavan näköisen mutta ah niin loistavan) kattotuulettimen!! tänne ne kaikki tunkee vilvoittelemaan... ;D

  VastaaPoista
 2. Komea herrasmies komeasssa kortissa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit kortissa! Tuo tähtipapru on ihanaa :)

  VastaaPoista
 4. Voi mikä herrasmies! :) AIvan ihana!

  VastaaPoista
 5. Oi miten upea herrasmies:)) Minunkin silmään otti tuo tähtipapru...sopii niin hyvin kortin onnitteluun, sehän on tähtipäivä elämässä:))

  VastaaPoista