keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Lehtikaalimunakas


1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
kourallinen luumutomaatteja
lehtikaalia (omasta maasta!)
juustoraastetta(cheddar oli meidän valinta)
5 kananmunaa
suolaa ja pippuria
öljyä

Kuullota öljyssä silputut sipulit ja lisää hetken päästä tomaatit.
Pieni sillä välin lehtikaali(poista lehtiruodit) ja lisää nekin sitten pannulle.
Kääntele ja anna paistua 3-5 minuuttia. Riko munat kulhoon ja sekoita.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Kaada munat pannulle ja sekoita nopeasti täytteiden joukkoon.
Ripottele päälle juustoraaste.
Nosta 170-asteiseen uuniin n.10 minuutiksi.
Nauti.

1 kommentti:

  1. Siis ei ole todellista.... blogisi oli oikein kulinaristinen löytö...
    Minä rakastan "askartelua" myös ruoalla.... voisin apinoida siinäkin, että blogiinikin muistaisin joskus laittaa... sillä kyllä se ruokakin on isossa osassa Pirjon päivien piristystä!!
    Sinulla on ihanan monipuolinen blogi, jota jäin lukemaan koko illaksi....

    VastaaPoista