Se on muuten Jalostajan hernekeitto erittäin pätevä eines:)
On meinaan laktoositon, gluteeniton ja säilöntäaineeton!
Ja sen kanssahan pitää syödä pannukakkua:
2 kananmunaa
1 rkl sokeria
½ l laktoositonta maitojuomaa
1 tl suolaa
½ tl leivinjauhetta
2 rkl Flora culinesse(laktoositon) tai öljyä
pinnalle voinokareita ennen paistoa, jos haluat
(ne on noi vaaleat läntit;)
Vatkaa munia ja
 sokeria käsin niin, että kananmunien rakenne rikkoutuu
 ja ne kuohkeutuvat hieman (noin 2-3 minuutin vatkaus riittää). Lisää joukkoon maito, suola ja jauhot, joihin on
sekoitettu leivinjauhe. Sekoita taikina tasaiseksi. Lisää viimeisenä 
joukkoon juokseva rasva. Kaada taikina leivinpaperoituun uunivuokaan 
ja lisää pinnalle halutessasi voinokareita. Paista 225 asteessa kunnes 
pinta on kauniin ruskea (noin 15-20 minuuttia). 
 PS.Mun uunivuoka on kokoa 25x35cm.
 
 
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti