| Viimeistä palaa viedään... | 
 200 g leivontamargariinia   
 2 dl sokeria  
 3 kananmunaa  
 1 sitruunan kuori  
 3½ dl gluteenitonta jauhoseosta  
 2 tl leivinjauhetta
gluteenitonta korppujauhoa
Pese ja kuivaa sitruuna. Raasta kuori hienoksi. Vaahdota 
sähkövatkaimella pehmeä rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen 
vatkaten. Sekoita joukkoon sitruunan kuoriraaste ja jauhot, joihin on sekoitettu
 leivinjauhe. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun 
rengaskakkuvuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla 50 minuuttia. 
Kumoa vähän jäähtyneenä. 
PS.Tämä oli melkein yhtä hyvää kuin vehnajauhoilla tehty, mutta hyvin murenevaa...jos taikinaan lisäisi vähän jogurttia tai kermaviiliä tms.kuten tiikerikakkuun, niin koostumuksesta voisi tulla parempi?
 
 
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti