lauantai 31. tammikuuta 2015

Gluteeniton leipä

Ja ihan vaan parissa minuutissa! Totta se on! Tätä on tehty meillä nyt joka viikonloppu, kun resepti löytyi täältä.

Tälläinen leipäviipaleen mallinen eväsrasia löytyi Hesburgerista;)

Yhteen leipään tarvitset
- kananmunan
- 1 tl vettä
- 3 rkl piimää tai maitoa(jos käytät maitoa, lisää myös puolisen tl viinietikkaa)
- vajaa desi gluteenitonta jauhoseosta
- 1/4 tl leivinjauhetta
- 1 tl sokeria tai hunajaa

Ensin sekoitat kaikki märät ainekset pienessä kulhossa tai syvässä lautasessa. Sitten lisäät  jauhot, leivinjauheen ja sokerin. Vatkaa hyvin. Laita leipäviipaleen kokoiseen astiaan ja mikroon 1½ minuuttia täydellä teholla(meillä se on 750W). Nauti.

Vielä toinen iltapimeällä otettu huono kuva. Olkaa hyvä.

1 kommentti:

  1. Tämä on hyvä ohje, kun tarvii toooosi nopeasti leipästä, koostumus oli aikas ok, vähän venyväisen oloista. Kiitos.

    VastaaPoista