torstai 30. lokakuuta 2014

Tuplat

Vaikka lauantaina onkin Halloween, niin täällä on tehty näitä helppoja joulukortteja:Olen oppinut vihdoinkin tekemään useamman(no kaksi)kortin samalla kaavalla:)
Näissä valmiit kuvat, jotka on kohotettu tarrapaloilla, ja koristeena vain vähän helmiä sekä huopakukat. Pakkohan mun oli vähän ommellakkin kun kone lojuu aina vaan ruokahuoneen pöydällä. Onneksi meillä on keittiössäkin pieni ruokapöytä!

These vintage-style cards are perfect for ongoing challenge in
Craft-room challenge - A Vintage Christmas!

5 kommenttia:

 1. Aivan ihania <3 Eipä vaan mun laatikkoon ole ikinä tipahtanut mitään näin hienoa :) Tässä kieltämättä näitä sun hienoja kortteja katsoessa alkaa miettiä, että mitä jos sitä itekin tekisi joulukortit. Taitaisi vaan käydä niin, että lopputulos olisi kyllä sitten ihan muuta ja pettyisin vaan :D

  VastaaPoista
 2. these are such gorgeous images you've used to create your vintage Christmas cards, love cards altogether, Thanks for sharing with us at Craft Room Challenge, Debi xxx

  VastaaPoista
 3. Moi Niinu! Kivat vintagekortit. :) Kysyit mun blogissa käyttämästäni embossausjauheesta: kyseessä on Rangerin Liquid Platinum jonka olen tilannut Simon Says Stampilta. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä!
  Olen etsinyt sellaista vaaleaa embossausjauhetta joka näkyisi myös valkoisessa paperissa olematta kellertävä(vaikka voihan se lumi olla keltaistakin;)
  Sain juuri käsiini Whispersin Silver Pearlin,joka on jo aika lähellä...
  Hyvää viikonloppu teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Hei Niinu,
  kauniit joulukortit, kivat kuvat.
  Kiitos kun lähdit mukaan Craft-Room haasteeseen;-))m

  VastaaPoista