Vadelmapiirakkaa valkosuklaalla:)
Kaunistahan se ei ollut, mutta hyvää oli. |
Pohja:
100 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
1 dl kermaa (kuohu-,vispi- tai kahvi-)
3 dl vehnäjauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
Täyte:
150 g ranskankermaa
1 dl Flora Vanillaa
½ dl sokeria
hieman vaniljasokeria
Lisäksi:
vadelmia
100 g valkosuklaata
Helppo ja nopea ohje: sekoita kaikki pohjan ainekset sähkövatkaimella. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan ja paista 200-asteissa uunissa reilu 10 minuuttia.
Sekoita kaikki täytteen ainekset. Kaada vadelmat esipaistetulle pohjalle. Kaada täyte päälle ja ripottele pilkottu valkosuklaa kaiken kruunuksi. Laita piirakka takaisin uuniin noin puoleksi tunniksi. Nauti, kun piirakka on vähän viilentynyt!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti