3 valkuaista
2½ dl sokeria
1 tl sitruunamehua
n.1-2 dl murskattuja turkinpippureita
Vatkaa valkuaisia ja 1 dl sokeria n.2 minuutin ajan. Lisää loput sokerit ja vatkaa vielä n.8 minuuttia. Lisää sitruunamehu ja turkinpippurit. Sekoita nopeasti sekaisin. Lusikoi massa pursotinpussiin ja pursottele ruusukkeita leivinpaperille pellille. Paista 75-asteisessa uunissa 2½ tuntia. Sammuta uuni, jätä luukku raolleen ja marengit uuniin yön yli. Nautiskele aamulla;)
1 tl sitruunamehua
n.1-2 dl murskattuja turkinpippureita
Vatkaa valkuaisia ja 1 dl sokeria n.2 minuutin ajan. Lisää loput sokerit ja vatkaa vielä n.8 minuuttia. Lisää sitruunamehu ja turkinpippurit. Sekoita nopeasti sekaisin. Lusikoi massa pursotinpussiin ja pursottele ruusukkeita leivinpaperille pellille. Paista 75-asteisessa uunissa 2½ tuntia. Sammuta uuni, jätä luukku raolleen ja marengit uuniin yön yli. Nautiskele aamulla;)
Oi naMI! <3
VastaaPoistaNam..maistuis varmaan mullakki :)
VastaaPoistaVoi että marenkeja! Pitäiskin tehä pitkästä aikaa :)
VastaaPoistaOnpas herkullisen näköisiä! Minunkin on pitänyt kokeilla tehdä marenkeja, tämä olisikin mielenkiintoinen muunnos.
VastaaPoista