sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Turkinpippuri-marengit

3 valkuaista
2½ dl sokeria
1 tl sitruunamehua
n.1-2 dl murskattuja turkinpippureita

Vatkaa valkuaisia ja 1 dl sokeria n.2 minuutin ajan. Lisää loput sokerit ja vatkaa vielä n.8 minuuttia. Lisää sitruunamehu ja turkinpippurit. Sekoita nopeasti sekaisin. Lusikoi massa pursotinpussiin ja pursottele ruusukkeita leivinpaperille pellille. Paista 75-asteisessa uunissa 2½ tuntia. Sammuta uuni, jätä luukku raolleen ja marengit uuniin yön yli. Nautiskele aamulla;)


4 kommenttia:

  1. Voi että marenkeja! Pitäiskin tehä pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
  2. Onpas herkullisen näköisiä! Minunkin on pitänyt kokeilla tehdä marenkeja, tämä olisikin mielenkiintoinen muunnos.

    VastaaPoista