tiistai 2. elokuuta 2011

It´s your day!

Aattelin ekaa kertaa ottaa osaa yhdellä kortilla peräti kahteen eri haasteeseen: Our Creative Corner - red and aqua color challenge ja Papertake Weekly Challenge - anything goes!

Sanajärjestys on We love you It´s your day, eikä It´s your We love you-day...kaikki ei tällä kertaa ymmärtänyt mun sanaleikkiä;) Näinkin helpolla voi nähtävästi tehdä kortin; leimataan suloinen Gorjuss-tyttö(näitä on monta erilaista Skräpteekin hyllyllä:), väritetään Promarkereilla ja liimataan craft-korttipohjaan. Leimataan puhekuplia punaiselle paperille, leikataan irti ja lisätään vähän suloisia foamkirjaimia, liimataan nekin korttipohjaan. Lopuksi ommellaan vähän edestakaista, jotta tyttö ei näyttäisi leijuvan ilmassa. Hyvää nimipäivää kummitytölle!

6 kommenttia:

 1. Moikka :) Aivan ihania kortteja. En ole ikinä moisia tehnyt ja nyt alkoi kiinnostamaan. Osaatko sanoa millä pääsisin alkuun? Mitä siis kannattaisi hankkia?

  -anskutin-

  VastaaPoista
 2. Tää on tosi kiva! Aina ei tarvitse olla kauheasti kaikkea, vaan kun on toimiva idea, niin yksinkertaisempikin näyttää hyvälle:)

  VastaaPoista
 3. voi wwwwaaauuuuu!!!! iiiiiiiihana!!!! iiiiihanat värit!!! =)

  VastaaPoista
 4. Hei Hiano kortti Nina! voisin kuvitella, ketä tarkoitat, ettei "kaikki" tajunneet.. Hahhaa.. Tosi ihanan simppeli kokonaisuus. Pistän korvan taakse! ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanat puhekuplat teksteineen. Söpö kortti!

  VastaaPoista
 6. Hello lovely.
  Your card is gorgeous. Lovely colors. Thank you for your participation in the PTWC in the week.
  Hugs August GDT Marika

  VastaaPoista