On se aika vuodesta että pienet paketit vaihtaa
omistajaa...eihän se pukki yksin kaikkea jaksa:)
Teen, kahvin ja glögin lisäksi meillä tarjotaan
valkosuklaa-daimkakkua ja jauhelihahyrriä :
.
Ohje löydetty Hellapoliisin sivuilta, mutta laitan tähänkinmuistiin (annoksesta tuli 28 hyvänkokoista hyrrää:)
.
Jauhelihahyrrät
.
600 g lehtitaikinalevy
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 punainen paprika
2 valkosipulinkynttä
suolaa
Santa Marian Pasta Rossa mausteseosta
70 g tomaattipyrettä
150 g smetanaa
150 g juustoraastetta
.
Anna lehtitaikinan sulaa rauhassa. Valmista täyte. Paista jauheliha pannussa, lisää sipulit silputtuna ja paprika pilkottuna. Mausta suolalla ja mausteseoksella. Lisää tomaattipyre ja smetana, kuumenna. Lisää juustoraaste ja anna jäähtyä.
Kauli lehtitaikinalevyä hieman isommaksi ja levitä täyte levylle. Kääri tiukalle rullalle. Leikkaa viipaleiksi ja nosta paperisiin viinerivuokiin tai leivinpaperoidulle pellille. Voitele kananmunalla ja paista 225-asteisessa uunissa n.20 minuuttia.
Rauhallista Joulua!! =)
VastaaPoistaHerkullista joulua! =)
VastaaPoista