Kolme omenaa käytetty, valehtelematta satoja vielä puussa ja puun alla...
Tähän piirakkaan käytetään omenoiden
lisäksi niitä kaurahiutaleita, joista ei meillä puuroa keitetä:)
2 dl vehnäjauhoja
1½ dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1 dl sokeria
½ dl sulatettua margariinia
1 dl maitoa
1 kananmuna
omenaviipaleita
kanelia ja vanilliinisokeria
1 pss vaniljakastikeaineksia
(3 dl maitoa)
1 kananmuna
Valmista vaniljakastike ensin ja laita jääkaappiin
tekeytymään. Sekoita kuivat aineet kulhossa hyvin.
Lisää margariini, maito ja muna. Sekoita taikina
nopeasti tasaiseksi ja kaada voidellun piirakkavuoan
pohjalle. Lado taikinan päälle omenaviipaleet ja ripottele
päälle kanelia ja vanilliinisokeria. Sekoita vaniljakastikkeen
joukkoon muna ja kaada se omenoiden päälle. Paista 200
asteessa noin 40 minuuttia.
Oo, näyttää niin hyvältä!!
VastaaPoistaSe tapetti on Eijffingerin pip, chinese rose ja pohja siinä on vaaleanvihreä, vähän turkoosiin menevä vihreä. Siitä on tosi vaikea saada kuvaa, josta se väri kävisi ilmi
VastaaPoistaLaita mulle meiliä, jos kiinnostaa. Niin ja siis sitä on 3 rullaa, mutta voin myydä vain kaksikin, jos kolmannelle ei ole tarvetta
ruusutapettia@suomi24.fi
Tastapa sain hyvan idean, pitaapa tehda omppupiirakka taas pitkasta aikaa. Kiitos. Sinulla on muutenkin hurjan kauniit ja mielenkiintoiset sivut. Tykkaan tuosta oksalla kokottavasta pollosta aivan erityisesti!
VastaaPoista