maanantai 6. syyskuuta 2010

Juustogrissinit

Sunnuntaina leivottiin, tehtiin kuumaa
keittoa ja sisustettiin...tai ainakin suunniteltiin :)

Näiden herkkujen tekeminen on palkitsevaa!
Nopeat tehdä, vähän tarvikkeita ja kaikki
tykkää, ohje tässä :
-
1 prk (200g) tuorejuustoa (esim.yrtti tai valkosipuli)
1 dl vettä
25 g hiivaa
1 tl suolaa
n.6 dl vehnäjauhoja
½ dl juoksevaa margariinia
-
Lisää kädenlämpöiseen juusto-vesiseokseen
hiiva ja suola. Alusta joukkoon jauhot ja loppu-
vaiheessa rasva. Kohota leivinliinalla peitettynä.
Vaivaa taikinasta ilmakuplat hyvin ja jaa neljään
osaan. Leivo jokaisesta palasta 10 kpl n.30 cm:n
pituisia ohuita tankoja. Nosta pellille ja kohota.
Voitele juoksevalla margariinilla. Paista vaalean-
ruskeiksi 200 asteessa n.10-15 min.

3 kommenttia:

  1. Näitä täytyy kokeilla ehdottomasti ensi viikonloppuna, helpon tuntuinen ohje :)

    VastaaPoista
  2. Nami nam, herkullisen näköisiä ja ihan varmasti makuisiakin, kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
  3. Saisikohan aikaiseksi kokeilla joku päivä, täytyy ainakin laittaa resepti ylös :)

    VastaaPoista