Kesä alkaa virallisesti tästä :
ensimmäinen raparperipiirakka uunissa !
Saa tulla maistaan...
ensimmäinen raparperipiirakka uunissa !
Saa tulla maistaan...
Ohje on maailman yksinkertaisin:
2 munaa ja 1 dl kermaa sekä 50 g sulatettua voita
sekoitetaan keskenään.
Lisätään keskenään sekoitetut : 2 dl vehnäjauhoja,
1 dl sokeria ja 1 tl leivinjauhetta.
Kaadetaan voideltuun vuokaan. Päälle n.4 dl marjoja
tai tässä tapauksessa raparperinpaloja.
Ja pisteeksi iin päälle, lisää raparperinpalojen jälkeen
vielä seos jossa on ½ dl sokeria, ½ dl sulaa voita ja
1½ dl kaurahiutaleita.
Uuniin 200-asteeseen n.30 minuuttia.
2 munaa ja 1 dl kermaa sekä 50 g sulatettua voita
sekoitetaan keskenään.
Lisätään keskenään sekoitetut : 2 dl vehnäjauhoja,
1 dl sokeria ja 1 tl leivinjauhetta.
Kaadetaan voideltuun vuokaan. Päälle n.4 dl marjoja
tai tässä tapauksessa raparperinpaloja.
Ja pisteeksi iin päälle, lisää raparperinpalojen jälkeen
vielä seos jossa on ½ dl sokeria, ½ dl sulaa voita ja
1½ dl kaurahiutaleita.
Uuniin 200-asteeseen n.30 minuuttia.
Onko tämä piirakkaa samaa mitä saadaan sunnuntaina?
VastaaPoistaNoup,sunnuntaina ei pihtailla sokerin kanssa:)
VastaaPoista