keskiviikko 5. elokuuta 2015

Key lime pie

Jos pitää sitruunapiirakasta, pitää myös limepiirakasta? Kyllä.

3 dl gluteenittomia digestivekeksejä
vajaa ½ dl sokeria
5 rkl voisulaa

 1 tlk kondensoitua maitoa
4 keltuaista
n.1 dl limen mehua (3-4 limeä)
  raastettua limen kuorta oman maun mukaan

Murskaa keksit esim.tehosekoittimessa. Yhdistä pohjan aineet ja taputtele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle (ja reunoille). Esipaista pohjaa 160-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita täytteen aineet sileäksi massaksi sähkövatkaimella. Kaada viilentyneen pohjan päälle ja paista uunissa vielä noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja nosta jääkaappiin vetäytymään ainakin kolmeksi tunniksi ennen tarjoilua. Koristele kermavaahdolla.

1 kommentti:

  1. Voi että, mikä herkku! Olen ihan hulluna Key lime pie -piiraaseen :)

    VastaaPoista