tiistai 8. huhtikuuta 2014

Aurinkoa lautasella


Helppoa ja nopeaa sen olla pitää...

2 pussia pakastemaissia (a`200 g)
1 pussi pakasteporkkanoita (200 g)
2 valkosipulin kynttä
1 l vettä
2 kanaliemikuutiota
200 g Koskenlaskija-juustoa
ripaus valkopippuria

Pane maissit, porkkanat ja kuoritut valkosipulin kynnet kattilaan. Kaada päälle vettä sen verran että peittyvät. Anna kiehua hiljaisella lämmöllä n.20-30 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella.
Lisää soseen joukkoon loppu vesi ja liemikuutiot. Kuumenna, lisää juusto ja sekoita kunnes sekin on liuennut joukkoon. Mausta pippurilla.
Meillä keitto syötiin paistetun naudan jauhelihan kanssa ja persiljasilpulla koristeltuna:)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti