torstai 6. syyskuuta 2018

Omenapiirakka(gluteeniton)


1½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
125 g leivontamargariinia
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl gluteenitonta Kaurajauhoseosta

1 dl piimää
1 kananmuna

2-3 omenaa
kanelia
150 g turkkilaista jogurttia

Laita kulhoon sokerit ja jauhot sekä kuutioitu margariini.
Nypi murumaiseksi. Ota 1½ dl seoksesta sivuun ja lisää kulhoon piimä sekä kananmuna.
Sekoita tasaiseksi. Kaada piirakkavuokaan. Viipaloi omenat ja asettele taikinan päälle. 
Ripottele pinnalle kanelia. Levitä jogurtti piirakan keskelle.
Lopuksi ripottele pinnalle vielä muruseos.
Paista 200 asteessa 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti