torstai 18. elokuuta 2016

Scotland 2017


 Yllä kuva siitä mistä lähdettiin ja mihin päädyttiin. Hyvin käytetyt 1,40 e.
Tulevaisuudessa siintää pari matkaa ja yksi niistä suuntautuu mulle ihan uppo-outoon Skotlantiin. Nyt pitää alkaa hyvissä ajoin selvittää mitä siellä on nähtävää ja tehtävää. Siinä auttaa tämä albumi/muistikirja. Tänne kirjoitan kaiken sen ylös minkä koen itseäni ja matkaseuraa kiinnostavan.


Käytössä mulla oli taas nuo hassunhauskat kaakeliristit. Tällä kertaa embossasin ne mustalla.
Koko touhun aloitin kyllä gessoamalla tuon albumin kannen. Sitten levitin siihen vähän sinisiä DI musteita. Embossasin maailman kartan paikoilleen ja liimasin valmiiksi mustat samettipintaiset aakkoset oikealle kohdalle. Ja muut kirjaimet ja numerot myös.
Viimeiseksi lisäsin sabluunan läpi hopeista Gelatos-liitua plussien muodossa ja tietenkin, roiskeita:)
Albumin selkämykseen tuunasin vähän Heidi Swappin nuolikoristetta.
Jostain pitää vielä löytää vihreä paikkaa osoittava symboli...

4 kommenttia:

 1. Onpa upea - kehtaa ottaa myös sitten matkalle mukaan - voi,,,,,minä vaan kerään tämän syksyn Kroatian matkaa varten tietoutta ihan tänne tietsikalle ja leikkaa-liimaa systeemillä printtailen....kuinka tylsää...
  Pirtsakkaa syksyä - ja matkan suunnittelua!

  VastaaPoista
 2. Tuo on hyvä ajatus, pitää kirjaa matkasta. Saapi sitten vanhana muistella.

  VastaaPoista
 3. Kiitos blogini linkkauksesta ja tervetuloa käymään Skotlannissa. Varmasti tulee hieno reissu, täällä on joka puolella niin mahtavat maisemat :)

  VastaaPoista
 4. Jos on yhtään Harry Potter fani, niin ehdottomasti kannattaa käydä tsekkaamassa Glenfinnan viaduct! Maisemat Skotlannissa on kyllä upeat!

  Hieno tuunaus!

  VastaaPoista