lauantai 21. toukokuuta 2016

Lauantain lemonposset

Turkoosi astia on kirppislöytö kuluvalta viikolta.
Lemonposset ovat helpot ja nopeat tehdä. Tarvitset vain kolme raaka-ainetta:

2 dl kuohukermaa
½ dl sokeria
½ dl sitruunan mehua
(½ tl vaniljasokeria)

Keitä sokeria ja kermaa pienessä kattilassa noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Ota kattila pois levyltä. Purista sitruunasta mehu ja lisää sen joukkoon n.rkl kermaseosta. On tarkoituskin juoksettua. Kaada sitten sitruunamehu kerman joukkoon koko ajan sekoittaen. Lisää vaniljasokeria jos haluat. Kaada pieniin laseihin ja anna hyytyä vähintään 3 tuntia jääkaapissa.

 

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa simppeliltä, mutta hyvältä, menee tämäkin kokeiluun. Laitoin sinun toscakakusta kyselyn ao. kohtaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyvää,kannattaa kokeilla:)
      Toscakakkua en olekaan tehnyt pellillistä kerralla(mutta hyvä idea,meilläkin on rippijuhlat kesällä),joten en osaa sanoa miten ohje toimii sellaisessa. En kyllä usko että siinä on mitään ongelmaa?

      Poista