tiistai 8. lokakuuta 2013

Nalle Taika

Missä te muut kudotte sukkia?
Tänä syksynä mulle parhaaksi paikaksi on osoittautunut koulunpenkki;) Mallin pitää vain olla helppo, jotta voin samalla ottaa osaa keskusteluun...tehokeinona näissäkin tyttären sukissa siis lanka eli Nalle Taika.

Koko 39 ja puikot 3
Sammakkosukiksi nämä ristittiin ja käyttöön meni heti:)

5 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Minä neulon sohvalla, kotona ja kylässä ja silloin kun Isäntä ajaa, niin autossa...

  VastaaPoista
 2. Kauniin väriset sukat!

  Minäkin aloin neuloa koulunpenkillä lukion 1. luokalla, se oli parempaa puuhaa kuin muistiinpanojen ja kirjan suttaaminen, koska käsillä oli pakko olla tekemistä silloin, kun ei kirjoittanut muistiinpanoja. Jos ei ollut käsityötä, niin sitten pelattiin kaverin kanssa ristinollaa, eikä silloin kyllä tullut kuunneltua yhtään opetusta, ja saatiinkin huomautuksia opettajalta. Käsitöistä eivät huomauttaneet mitään, koska se selvästi auttoi minua keskittymään! :)

  Bussineulonnan taisin aloittaa jo yläasteella, kun sitä bussissa istumista oli 40 minuuttia joka aamu ja saman verran iltapäivällä. En tosin muista kutoneeni kuin ihan silloin tällöin. Nykyään kudon bussissa aina, ja ylipäätäänkin ihan joka paikassa: kokouksissa, lääkärin odotushuoneessa, kahvilassa... aina kun vaan on mahdollista. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat! Pitääkin lähteä Nalle-kaupoille Taikaa etsimään. Heti kun saan keväällä (tänä vuonna kuitenkin) aloittamani sukat valmiiksi.

  Itse neulon kotona. Jossain kohtaa talvea sukat valmistuu parissa päivässä, mutta keväällä aloitettujen valmistuminen venyy ja venyy. Noita nykyisiä olen tehnyt viimeksi kesäkuussa kaverin terassilla. Kaverin luo kokoontuvat kerran kuussa käsitöiden ja teen merkeissä, mutta mulla on yleensä aina silloin iltavuoro.

  VastaaPoista
 4. Tosi mahtavia sukkia kyllä teet, näyttää tosi hyvältä nämä ja myös nuo edellisetkin! Minä oon tyytynyt vielä tähän kortteiluun eikä sukkapuikot vielä puhuttele mua :)

  VastaaPoista