keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Get inspired # 148

Silloin on taottava kun rauta on kuuma, eikö?
Jo kolmas valmis(!) skräppileiska, ja taas lapsista...
Kyseiset tyypit lähtivät tänään aamuyöllä mummin
ja papan kanssa, ei Egyptiin sitten kuitenkaan, vaan
Kanariansaarille jälleen kerran. Ikävä tulee, mutta
ehkäpä näiden vanhojen valokuvien katselu auttaa;)
.
Inspiroiduin YLÖSALAISIN-haasteesta! Toivottavasti ehdot täyttyvät...Kuvat ovat 7 vuoden takaa, ajalta jolloin olin palaamassa työelämään ja lapset menivät tarhaan. Teksti kuuluu näin : EI pieni mutta ei ISOkaan. Kaikki te äidit tiedätte varmasti mistä puhun...
Saattaa olla että lisään tähän vielä sen yhden jutun, puuttuvan elementin, kun keksin mikä se olisi :) Nyt menen hetkeksi parantelemaan hammaslääkärikäynnin aiheuttamaa päänsärkyä ja lähden vielä lenkille nauttimaan upeasta KEVÄISESTÄ ilmasta!!!!

6 kommenttia:

 1. huippuihana sivu!! tosi kivoja yksityiskohtia!! =)

  VastaaPoista
 2. Ompa mukavan näköönen sivu! Hauskasti oot käyttäny tuota numeroliuskaa.

  VastaaPoista
 3. Kiva; toinen kaveri hymyilee, toinen ei!
  Haikeus on tuttu tunne, vaikka lapset ovat isojakin!

  VastaaPoista
 4. kiva kuvapari! asettelu on onnistunut ja numeroliuskasta tulee mieleen sivuun sopivasti lapsen ikä! kiva kun olet innostunut skräppäämään ja eikö olekin jännä, kiva fiilis saadessaan niitä ekoja sivuja valmiiksi :)

  VastaaPoista
 5. voi että, osaa kummitustyttö olla suloinen... muistan niin tuon ajan. kummitukset oli vielä tuolloin maailman parhaita... toisin taitaa olla nykyään. muistaakseni nimitys taisi viimeksi olla 'käpy'?? =D siitäkin huolimatta rakas rakas rakas kummityttö!!

  VastaaPoista
 6. Kiva, kun olet osallistunut haasteeseen:) Olet toteuttanut työn hienosti. Pidän käyttämistäsi papereista ja hauskasta otsikosta.

  VastaaPoista