keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Bingotaanko?

Paskis jatkaa tutulla ja turvallisella aikataululla, eli haaste tuli etteriin aamulla seiskalta ja kappas vaan, mullon kortti valmis:) Tein itse asiassa kaksi samalla kaavalla, tässä tämä toinen:

Siin toisessa on pupu:)
Pakko oli käydä Tigeristä hakemassa tuota raidallista origamipaperia(se on sellaista läpikuultavaa), kiitos vaan Pammulle ajatuksesta. Mun bingorivi on paljetti - x - hopea. Eli kortista löytyy hopeisia paljetteja=) Ja x voisi merkata mahdollisimman montaa osumaa; eli löytyy myös vastavärit, neonväri ja läpinäkyvää!

Kauhea kiire on, kun viikonloppuna on kahdet joulumyyjäiset joihin otan osaa ystäväni kanssa. Ensimmäiset ovat Tampereen Tallipihalla lauantaina ja sunnuntaina ollaan jo viidettä kertaa mukana Metsänkylän Navetan Joulumarkkinoilla! Tulkaa ihmeessä poikkeamaan ja tekemään löytöjä!

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

300. p*skarteluhaaste

Siis wau! 300 haastetta on tooosi paljon! Kiva kun tytöt jaksaa aina vaan!
Mä inspiroiduin tästä Pammun kortista ja tein muuten tämän oman korttini lauantaisessa askartelutapaamisessa Pammun paperilla ja stanssilla...;)

Ollos hyvä
- pingut on Heroartsin Stamp&cut-setistä
-Jouluiloa-teksti on puuleike Dekoretestä, jonka embossasin sähäkän pinkiksi
-vähän on stanssattu kehystä, lumihiutaletta, tähtiä ja lumipenkkoja
- taustapaperina tosiaan raitavellumia, jota Pammu haastoi pskartelutapauksessa käyttämään (taitaa olla Tigeristä ostettua?)

lauantai 21. marraskuuta 2015

What does the fox say?!

 
Tää vaatii kyllä vielä vähän säätämistä, kun ei tuo valkoinen erotu kunnolla taustasta...mutta muuten tää on mun mielestä hauska! Sellainen vähän erilainen ristipistotaulu mummolan seinälle=D

Tänään tuli tehtyä muutama joulukortti ja vietettyä samalla laatuaikaa toisten askartelijoiden kanssa. Pammu järjesti pskartelutapauksen Ylöjärvellä ja kylläpä meillä olikin mukavaa. Aika kulki kuin siivillä ja tosiaan jotain valmistakin tuli. Dekoretten Rita oli myös paikalla, joten täydennystä sai vatsan lisäksi myös askartelulaukkuun;)

maanantai 16. marraskuuta 2015

Meow th

Näitä Pokemon-hahmoja on tämä äitikin oppinut tunnistamaan vuosien varrella;
tässä on Meowth!


 Ihan en ole tyytyväinen valitsemieni lankojen sävyihin mutta näillä mennään, koska purkaminen ei todellakaan tule kysymykseen...tämän tekemiseen meni noin 17 viikkoa...;)
Seuraavana vuorossa Kettu.

lauantai 14. marraskuuta 2015

Falalalalalalalalaaaaaa....


Kävin eilen siskoni kanssa Kädentaitomessuilla Tampereella. Oli paljon väkeä ja nähtävää; muutama hyvä hankintakin tuli tehtyä. Minä ostin tuon poroksi pukeutuneen koira-leimasimen ja sisko Timpan linnut. Niitä oli pakko päästä heti tänään kokeilemaan! Riikka demosi Klemmarikellarin osastolla Priman tuotteilla ja teki mm.hienoja lintukortteja. Yritin tehdä niinkuin opetettiin, mutta vähän täytyy vielä harjoitella;) Parhaat löydöt tein tällä kertaa Heidin Korttipajasta, mutta kyllä kukkaron nyörit aukesivat myös Dekoretten ja Zirkonellan kojuilla. Teippitarhasta puhumattakaan!
Ja koska tarjontaa oli nii-in paljon, myös lankoja ja gluteenittomia leivonnaisia sekä yksi(!)kirja tuli kotiutettua...

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Muscicapa striata


There is another challenge at Fab´n´Funky challenges. The theme this time is Die cuts and/or punches. I used Martha´s snowflake punch and circle die from Sizzix. Very simple christmas card for a christmas fair...

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

P*skarteluhaaste #298

Ihqut värit on tänään tarjolla paskiksessa! Tein oman korttini haasteeseen heti aamutuimaan, koska olen huomannut että myöhemmin sitä ei vaan tule tehtyä...


Tummanharmaa, vaaleanharmaa, vihreä ja vaaleansininen; näin minä ne näin:)
Väritin tuon otuksen Promarkereilla(warm grey1 ja warm grey4). Taustaan embossasin ensin puunrunkoja ja sitten "väritin" paperin gelatoksen turkoosilla. Vihreät onkin varmaan ilmiselvät? Teksti on leimattu myös tummanharmaalle kartonkille ja siihen mä lopetin. Melkein. Roiskeita oli pakko vielä heittää kehiin... Mitäs tykkäätte?