keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Joulurauhaa ja enkeli

Mallikortteja Suomalaiselle kirjakaupalle:



Kaikki tarvikkeet löytyvät kirjakaupan valikoimista.

tiistai 29. marraskuuta 2016

Hitaasti mutta varmasti...

...blogi päivittyy.
Laitan näitä joulukortteja ilmoille, joita tein myyjäisiä varten. Kaikki on myyty, joten sinänsä onnistuneita;)


Kuultopaperit pohjalle, stanssatut tähdet ja kauriit päälle. Ja tietty paljetteja sekä kuvioleikkurilla leikeltyjä lumihiutaleita. Tekstit tällä kertaa ääriviivatarroja.

torstai 10. marraskuuta 2016

P*skarteluhaaste #333

Ihanat värit on tarjolla tämänkertaisessa paskiksessa! Ei ehkä ne perinteisimmät Joulun värit, mutta koska joulukortteja pitää nyt tehdä niin tässä on:


Todella vanhat leimasimet käytössä, mutta pöllöjä ei vaan voi unohtaa laatikkoon:)
Teksti on puuleike, jonka embossasin valkoisella. Sitten liimailin vähän karkkisadetta mukaan....
Yritin kyllä kiinnittää sitä myös hiuslakalla, siinä kuitenkaan onnistumatta. Myös tekstin piti alkujaan olla ihan suoraan taustaan leimattu, mutta se jäi niin epäselväksi että suttasin sitä vielä vähän lisää, embossasin ja peitin. Ei paha korjaus?

maanantai 7. marraskuuta 2016

Toinen Nachodeer


Ostin tämän leimasimen jo viime vuonna Kädentaitomessuilta Tampereelta, mutta nyt vasta olen innostunut tekemään sillä kortteja. Aika suloinen, vai mitä?
Väritykset hoidan yleensä aina Promarkereilla, niinkuin nytkin. Aika simppeli kortti muuten, vähän tuollaisia punaisia geelitäpliä(?), isoooo lumihiutale ja tikattu lumihanki.
Rudolph-teksti jäi vähän ikävästi tuonne leimakuvan taakse mutta onhan ne muut nimet siellä näkyvissä. Mitä näitä nyt oli...




perjantai 4. marraskuuta 2016

Jouluinen viirinauha


Pikkuhiljaa alkaa taas kuviopaperit houkuttelemaan ja tähän korttiin niitä sai valita kaikkiaan viittä erilaista! Vielä muutama tähti, paljetti ja aina-niin-ihqua leipurinnyöriä. Paljetit on tällä kertaa tähdenmuotoisia...
Lumihiutale on stanssattu softiksesta ja päälle liimattu nappi. Hyvän Joulun toivotukset löytyy yhdestä viiristä joten kortti on valmis.