keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Sadepäivän pullat


Näitä on tullut leivottua useasti, koska näihin tulee vain kaksi ja puoli desiä vehnäjauhoja! Ohje löytyy ainakin täältä. Annoksesta tulee vain 12 pullaa, joten loppuivat jo;)
Huomenna tehdään sitten jotain muuta vapun herkuksi - kaapista löytyvät ainekset ainakin key lime piirakkaan ja mariannejäädykkeeseen...

torstai 23. huhtikuuta 2015

P*skarteluhaaste #275

Nyt on niin mielenkiintoiset värit tarjolla paskiksessa jotta pitihän sitä kokeilla mitä saisi aikaiseksi. Ja tälläinen tuli:

 Joku toinen näki tuon vihreän enemmän keltaisena, mutta tämä on nyt sitten se minun näkemykseni. Olkaa hyvä ja kiitos jos ehdit kommentoida!

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Palkinto

Tässä kuvaa mitä voitin paskarteluhaasteen #271 arvonnassa:

Kiitos Heinikan Heinille!

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Say cheese - kakkua!


Pohja:
150 g gluteenittomia suklaakeksejä
50 g sulatettua voita tai margariinia

Täyte:
400 g maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa
150 g ranskankermaa
1 dl sokeria
3/4 dl ruokokidesokeria
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
½ dl maizenaa

Päälle:
½ dl valmista kinuskikastiketta
sulatettua tummaa suklaata

Murskaa keksit ja sulata rasva. Sekoita ne hyvin keskenään ja painele irtopohjavuoan pohjalle, johon olet laittanut leivinpaperin. Ulkopuolella kannattaa laittaa pala foliota, jotta rasva ei valu uunin pohjalle. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään sekaisin ja kaada keksipohjan päälle. Paista kakkua 180-asteisessa uunissa reilun tunnin ajan. Minä paistoin ensin alimmalla tasolla ja siirsin kolmen vartin jälkeen keskimmäiselle tasolle, jotta kakku sai vähän väriäkin. Anna kakun jäähtyä kylmässä ennen koristelua ja tarjoilua. Kaada päälle kinuskikastiketta(se imeytyy kivasti kakkuun)ja raidoita sulatetulla suklaalla. Nauti hitaasti.


torstai 16. huhtikuuta 2015

Väliin jäänyt


Yksi yksinäinen pääsiäiskortti tältä vuodelta. Leimasimet, niin teksti kuin höyhenet, lainassa naapurista. Käytössä VersaColor-musteet. Ja vähän roiskeita:)

tiistai 14. huhtikuuta 2015

P*skarteluhaaste #273

Ehdinpäs!


Mun kortti menneen viikon paskikseen. Taitaapi haaste päättyä reilun tunnin päästä;)
Samalla teemalla mennään kuin kuukausi sitten, mutta kun mä niin tykkään tuosta nuolipaperista...Ja nuo enameltähdet sain sunnuntaina tuliaisena kun mies palasi Ameriikasta. Niistäkin tykkään kuin hullu puurosta, joten niitä on luvassa lisää, paljon.

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Embossing - wet or dry!

This card is my entry to Inky Wincy Designs challenge:


I have embossed background, text and a deer. I have also used some watercolor in background. And added some sequins, that´s it.