perjantai 29. elokuuta 2014

Anski 6 V

Jatketaan näillä Anskin blogisynttäreiden haasteilla. Tänään vuorossa Teippitarhan haaste:


Askartele jotakin, jossa käytät teippiä - siellä se punainen teippi on taustalla, nyörin alla:) Pari kuviopaperia, pahvinen sydänkuvio, sydän-nappi ja muutama paljetti. Helppo resepti.


tiistai 26. elokuuta 2014

Anskin blogisynttärit!

Ei kai keneltäkään ole mennyt ohi nämä upeat arvonnat, jotka Anski on laittanut eetteriin bloginsa synttäreiden johdosta!

Minä otan tällä kortilla osaa Imagine&Do:n arvontaan ja haasteeseen. Leimakuva on tyttäreni piirtämä, mutta värittelyt hoidin itse;) Ja koska kuva on sen verran iso, laitoin lisukkeeksi vain siirtokirjaimilla tehdyn onnea-tekstin ja kauniista paperista soiron.
Näin tänään, koska sade vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...

sunnuntai 24. elokuuta 2014

P*skis 5 vuotta - Teippitarhan haaste!

Vähintään kolmea teippiä kuului käsky paskiksessa jo reilu viikko sitten. Teinkin korttini samointein mutta vähän aikaa kesti kiinnittää tähret ja teksti paikalleen...kohtalotovereita?!
Onneksi on vielä aikaa, haaste taitaa päättyä vasta 8.9....

Yksinkertaisella linjalla mennään taas; neljä teippiä viireiksi, vähän roiskeita, tähdet silpuista ja tuo tekstileimasin taisi päästä ekaa kertaa käyttöön, ups. Itse tykkään tästäkin, menee samaan sarjaan tämän edellisen tähtikortin kanssa...

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Browniet (gluteenittomat)


100 g tummaa suklaata
100 g leivontamargariinia
2 dl sokeria
3 kananmunaa
2 dl Provena kaurainen jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää kananmunat hyvin vatkaten. Sulata suklaa esim.mikrossa ja lisää se vaahtoon. Lisää myös keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (23x33 cm) ja paista 180-asteisessa uunissa n.16 minuuttia. Browniet saavat jäädä keskeltä  kosteiksi.

PS.Nämä olivat todella herkullisia, myös naapurin koiranpennun mielestä...:)

sunnuntai 17. elokuuta 2014

P*skarteluhaaste 5 vuotta!

Eilen julkaistiin paskiksessa Villakeijun haaste, joka oli bingo!


Tässä minun korttini ja rivini
-leimakuva-
-jokin käyttämättä jäänyt,kauan laatikon pohjalla pyörinyt askartelutarvike-
-runo/loru/mietelause-
 Eli embossasin ScenicRouten mies-leimasimella ukon ja Cloud9Designin poika-ajatuksia leimasetistä löytyneellä lauseella tuon Pojat on poikii-tekstin. Ihqua tähtipaperia ja todellakin ikuisuuksia vanha Tiimarin tähti-kuvio sekä nyöriä, tottakai. Siinähän ne, haasteeseen vaaditut elementit. Ja hei, myin eilen tekemiäni kortteja pihakirppiksellä kymmenen kappaletta! Kyllä lämmitti mieltä, kun niitä kehuttiin JA ostettiin:)

perjantai 15. elokuuta 2014

Rohkeasti korttipohjalle

P*skiksen juhlahaasteita tulee eetteriin joka päivä, mutta tämä Heidin korttipajan haaste julkaistiin jo keskiviikkona. Haastehan kuului - rohkeasti korttipohjalle!


Tälläisen kortin väsäsin samalla kun siivosin leimalaatikkoani, josta lähti ihan peräti kuusi leimasinta myyntiin huomiselle pihakirppikselle...
Kortin tekoon käytin kolmea eri leimasinta mm.ihanan ystävän tuomaa Someoddgirlin jouluporoa ja kahta eri mustetta. That´s it.

tiistai 12. elokuuta 2014

Gluteenittomat letut

Nyt löytyi täydellinen ohje gluteenittomiin lettuihin!


Nämä ovat myös sokerittomia! Tosin minä syön ne mustikoiden JA vaahterasiirapin kanssa;)

½ l maitoa (itse laitoin osan kuohukermaa)
teelusikallinen psylliumia
2 kananmunaa
1 dl mantelijauhoa (Risenta)
1 dl tattarijauhoa
1 rkl hunajaa
ripaus suolaa
½ tl vaniljajauhetta

Sekoita psyllium maitoon ja lisää sitten muut ainekset. Sekoita ja anna turvota hetki. Paista voissa hieman normaalia alemmalla lämmöllä. Äläkä  hermostu vaikka eka pannullinen tuntuisi menevän ihan pieleen, seuraava on jo parempi:)