tiistai 31. tammikuuta 2012

Kirsikoita kaverille

Ystävänpäivä on kahden viikon päästä!
Vielä ehtii askartelemaan kortteja ja pieniä lahjoja ystäville:)
Tämän laatikon sisälle piiloutuu pieni puukantainen leimasin, mutta voisi siellä olla vaikka kirsikoita, omena, muffinsi, suklaata, nappeja...mitä Sinä haluaisit?
(Vinks, vinks tuo edellinen postaus)



Kirsikka(omena?) on embossattu, pilkkukukkaa vähän sutattu ruskealla musteella ja piparireunainen pyörylä väritetty Promarkerilla oikean väriseksi. Lisäksi on käytetty taas tuliaisnauhaa ja leipurin nyöriä:) Niin ja uutta Spellbindersin ympyrästanssia! Kyllä ne kaikki tavarat käyttöön tulee, ei niillä ole tarkoitus prassailla...

maanantai 30. tammikuuta 2012

Askartelu on välinelaji?

Nämä tulivat Ameriikoista, ilman postikuluja, eilen:) Leimasimia:

Ja muutama stanssi:

Varsinkin nuo Cuttlebugin Embossing plus-stanssit näyttävät mielenkiintoisilta...onneksi netin syövereistä löytyy ohjevideota jos jonkinlaista!
Matkalaukun täytteeksi oli ostettu myös useampi pullo akryylimaaleja:)
Jotain pientä kivaa voisi toivoa vaikka seuraavaa blogiarvontaa varten? Toiveita? Kellään?

lauantai 28. tammikuuta 2012

Magnoliahaaste # 85

Mukana jälleen...vaan en minä! Tyttöni Eva 12 v. haluaa ottaa haasteeseen osaa tällä ATC-kortilla:

Yhtään en auttanut(no,okei,kerroin koon:) ja yllätyin itsekin mistä hän tuon sydämen löysi ja keksi aivan itse mustata nuo reunat? Tuskin jää hänen viimeiseksi osallistumisekseen.
Leimasin on minun:) Niin, ja sydän leikattu haaraniittirasian taustapahvista...

tiistai 24. tammikuuta 2012

Sydän Ystävälle

Kortti-innostus on nyt ja pysyy?! Tämän kortin tein suloisella Henry with heart balloon(Whiff of Joy)-leimasimella. Käytin myös ensimmäistä kertaa vanhaa kirjoituskonetta tähän korttiin. Tuliaisnauhaa , muutamaa eri kuviopaperia, jotain mielenkiintoista verkkonauhaa ja hei, pitkästä aikaa GlossyAccentia;)


This card participates to challenges...
- Lauran korttihaaste : sydämmellistä!
- Oldie But A Goodie Challenge : have a heart!
- Cupcake Craft Challenge : all you need is love!

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

P*skarteluhaaste # 125

Haasteena tällä viikolla värit...aika paha, kun toisella läppärillä värit näyttivätkin sitten ihan eri väreiltä...mutta minä suoristin mutkat ja päätin että värit ovat: hiekan ruskea, liuskekiven harmaa, lulu lavender ja hopea;)

Hyvin simppeli ja selkeä Ystävänpäivä-kortti. Leima PaperArtsyn, kuviopaperi BasicGreyn, muste Mementon Lulu Lavender, kehyskartonki Muranon Slatea ja nauha hopeista satiininauhaa.

Sanokaa kaikki hep, jotka ovat tulossa Leimailutaivaaseen!

lauantai 21. tammikuuta 2012

Crochet owl hat

Näistä hakusanoista lähdettiin ja vastaan tuli mitä suloisimpia tekeleitä.
Omani on menossa syntymäpäivälahjaksi siskontytölle (tykkäiskö Viltsu?), jos vaan mahtuu...no, onneksi siellä on pienempääkin päätä tarjolla:)

Mallina käsi, koska pipo ei mennyt 10- eikä 12-vuotiaan päähän:)

Lankoina ainakin Mamboa, Miamia ja Seitsemää Veljestä. Koukkukin oli seitsemän;) Itse olen huono seuraamaan ohjeita mutta muille vinkiksi että Annikan blogista löytyy ihan ohjekin tälläiselle. Ei ehkä tarvitse aloittaa ja purkaa yhtä monta kertaa kuin minun...
Ja, kyllä, seuraava on tekeillä!

perjantai 20. tammikuuta 2012

Juusto-kinkku-sarvet

4 dl vettä
50 g hiivaa
n.1½ dl perunasosehiutaleita
n.6 dl vehnäjauhoja
½ dl öljyä

Täyte:
100 g suikaloitua kinkkua
100 g juustoraastetta

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää perunasosehiutaleet, vehnäjauhot ja öljy. Vaivaa taikina kimmoisaksi. Lisää tarvittaessa vehnäjauhoja. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli taikinapalat pyöreiksi levyiksi kevyesti jauhotetulla työtasolla. Leikkaa taikinalevyt kahdeksaan sektoriin. Sekoita kinkku ja juusto. Levitä täytettä taikinasektoreiden leveään päähän. Kierrä taikinapalat rullalle leveämmästä päästä aloittaen. Taivuta rullat sarviksi ja nosta ne pellille leivinpaperin päälle. Nostata sarvia leivinliinan alla lämpimässä paikassa n.20 minuuttia. Paista niitä uunin keskiritilätasolla 225 asteessa n.15 minuuttia.
Ohje on munaton, mutta minä voitelin sarvet kauniimman värin vuoksi:)

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Jatkoa seuraa...

Tein sitten tänään vielä toisen kortin samoilla aineksilla:

Tähän olen tyytyväinen; tykkään tuosta taustaleimasimesta ihan kympillä ja värit sekä GF:n tyttökin on ihana:) Tämä ei nyt lähde mihinkään haasteeseen vaan on tehty aivan omaksi iloksi!

Hyvää keskiviikkopäivää kaikille tasapuolisesti!

tiistai 17. tammikuuta 2012

P*skarteluhaaste # 124

Tiiätkö sen jutun, kun sulla on tarkka visio mutta toteutus ei vaan ota onnistuakseen?! Täälläpäin sitä on ollut paljon liikkeellä...
Paskiksessa oli menneellä viikolla aiheena M-A-A-L-I. Sitä tavaraa mitä pitäisi sutia täällä kotonakin vähän sinne sun tänne...mm.yksi keittiöjakkara on odottanut väriä pintaansa jo 7½ vuotta...pari kirpulta bongattua mäntyistä juttua kuten wanna-be aarikan keisarinna ja jalallinen tarjoilulautanen...
Mutta siis paskikseen; maaliroiskeet ei onnistunut, sitten oli visio että kortin kulma kastetaan maaliin ja annetaan valumien kuivua...saa kertoa miten sen niinkuin ihan oikeasti voi totetuttaa?!
Loppujen lopuksi maalia vain sudittiin hattarapilveksi, jossa kasvaa ruusuja...

Tyytyväinen olen lahjaksi saadun(kiitos Miia!) taustaleimasimen korkkaamiseen, naruviritelmään ja ihaniin MyMind´sEyen Lush-sarjan aakkosiin<3

Tätä ideaa pitää vielä jalostaa...jatkoa siis luvassa!

Edit. Muokkasin hieman kortti,kun ei se voittanut haastettakaan;)

maanantai 16. tammikuuta 2012

Magnoliahaaste # 84

Mukana ollaan, taas!
Magnoliahaasteessa oli luonnos, jota käytin peilikuvana:)

Perin yksinkertainen kortti, koska leimakuva on niin suloinen ja halusin sen olevan pääosassa. Lisäksi kahta eri paperia BasicGreyn Sugared-lehtiöstä, kakkupaperia, tuliaisnauhaa ja Tiimarin rintanappi...Väritys Promarkereilla ja vähän blig-blingiä tuohon paraatisauvaan;)

lauantai 14. tammikuuta 2012

Pink bunny

Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan;) Juuri eilen vannoin etten minä ainakaan ala leikkiä vedellä ja musteilla ja...tänään sitten kokeilin tehdä itse erilaisia taustoja :

Pupu on Basicgreyn leimasetistä nimeltä little piggy ja tausta on tehty ainoastaan akryylipalikalla ja musteella sekä vedellä. Pilvistanssin puutteeseen hankin pienen pilvileimasimen...

This card goes to Stampin´for the Weekend-challenge: out with the old! (stamp is old, it´s already on sale;)

tiistai 10. tammikuuta 2012

Vaniljajogurttitorttu

Herkullinen ja helppo tehdä; niistä leivonnaisista minä pidän;)



pohja:
n.150 g kaurakeksejä
100 g sulatettua voita

täyte:
4 dl vaniljajogurttia
2 dl kuohukermaa tai kevytvispikermaa
1 dl tomusokeria
1-2 tl vaniljasokeria
1 pienen sitruunan mehu
7 liivatelehteä

lisäksi:
pakastemarjoja tai hedelmiä

Murenna keksit esim.blenderissä. Lisää sulatettu voi keksimurusiin.
Peitä irtopohjaisen, halkaisijaltaan n.25 cm:n kakkkuvuoan pohja leivinpaperilla. Painele muruseos vuoan pohjalle ja anna kovettua sillä välin, kun valmistat täytteen.
Pane liivatelehdet pehmenemään runsaaseen kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää tomu-ja vaniljasokeri ja jogurtti.
Puserra liivatelehdet kuivaksi ja sulate ne kuumennettuun sitruunamehuun. Lisää liuos ohuena nauhana täytteeseen. Kaada täyte pohjan päälle.
Hyydytä torttu jääkaapissa täysin kiinteäksi. Koristele pakastemarjoilla tai hedelmillä tai tarjoa tortun kanssa pakastemarjoista tehtyä kastiketta.

maanantai 9. tammikuuta 2012

Magnoliahaaste # 83

Otin käyttöön jo jonkin aikaa marinoidun MyMind´sEyen LimeTwist-sarjan 6x6-lehtiön Out of the blue...aikamoisia herkkuja:)

Myös uusien tuliaisten nauhat korkattiin...kyllä ne käyttöön tulee!

Tagia voi siis käyttää kirjanmerkkinä...ei mikään uusi keksintö,
mutta hauska kuitennii!
Mukana siis magnoliahaasteessa, tälläkin viikolla?
Kohtahan tätä voi kutsua jo perinteeksi?

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Tuliaisia (taas)

On taas se aika vuodesta että olen melkein koko kuukauden yksin lasten kanssa, kun mies tekee töitä muilla mailla. Ikävä on kova, niin minulla kun lapsillakin, mutta kotiinpaluu tietää aina mukavia tuliaisia:) Tällä kertaa likapyykin joukosta löytyi mm.näin inspiroivan värisiä nauhoja:

Ja tietysti leimasimia:

Koitetaanpa saada vielä parempi kuva noista Recollectionsin hauskoista boordileimasimista:

Eikö olekkin söpöjä nuo paperilennokit ihan ylimpänä?! Ja pilviä, tietysti:)
Hinnathan ei välttämättä ole halvempia kuin Suomessa, mutta valikoima on erilaista. Tosin seuraavat puukantaiset leimasimet lähtivät kuulemma 0,01 dollarilla per leima!?!

Oikea hinta näille oli kuulemma 1 dollari per leima. Ei paha sekään? Lisäksi "tilasin" muutaman Sizzixin stanssin:

Eikä tässä vielä kaikki; muutama muukin leimasin, pari pussia helmiä ja pöllökoristeita oli vielä mukana. Pilvistansseja ei ollut löytynyt, ei edes Fiskarsin pilvileikkuria...mutta ei saa valittaa;) Ehkä seuraavalla kerralla sitten?

Nyt vain askartelemaan; ulkona on -15 astetta pakkasta ja lunta!

torstai 5. tammikuuta 2012

Viiden pisteen kortti

Tällä viikolla paskiksessa oli resepti: 3 nappia, 2 niittiä ja 1 boordileikkuri.
Vähän lisää mausteita(mm.viittä eri kuviopaperia!) ja mun kortista tuli tälläinen:

Niin ja ne viisi pistettä tulee noista aivan yli-ihanista scrabbleaakkosista! Kiitos Sanna linkistä! Leimakuva on Greetings Farmia ja paperit ainakin kolmelta eri valmistajalta...

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Glis

"Skräppää jotakin uniin ja höyhensaariin liittyvää..." kuului tehtävänanto Inspiroidu-haasteessa tällä viikolla. Sattuneesta syystä en ole itse ottanut kuvaa itsestäni nukkuvana, joten perheen toinen unikeko pääsi parrasvaloihin:

Ja toinen kuva, epäselvä sellainen, mutta värit näkyvät paremmin:

Yläosa leiskasta huutaa selkeästi jotain, mitä mulla ei vielä ole...pilvistanssia! (kuulitkos kulta - tuo tuliaisena;) Cosmocricketin sienipaperi on yksi niistä hartaasti säilötyistä, mutta tähän unimaisemaan se mielestäni sopi? Harmi vaan että tuo pienenpieni glis glis uppoaa suojavärinsä takia ehkä liiankin hyvin taustaan...oikeastihan se on ainakin 4 milliä paksu huopakuvio, joten ei jää huomaamatta irl...

maanantai 2. tammikuuta 2012

Magnoliahaaste # 82

Hataran muistikuvan perusteella tein kortin Magnoliahaasteeseen, jossa oli siis luonnos...siristäkää silmiänne niin näette yhdennäköisyyden;)

Vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä ja jatkokin on sitä.
Kiva silti jos poikkesit ja jätät vielä viestinkin :)

Thank you for stopping by and leaving your comment:)