tiistai 30. elokuuta 2011

Pöllö

Kaikki ovat jo varmaan löytäneet Tiimarin edulliset pahvisalkut? Meille niistä kotiutui isoin ja pienin. Isoimmassa huhuilee suloinen pöllö...se inspiroi tekemään tänään tämän kaverin:

Hu-huu?

Tää kaveri ainakin huutelee vielä seuralaista! Lisää hyviä askarteluohjeita luvassa näiden mainosten jälkeen: Skräpteekin hyllyiltä löytyy huopaa monessa eri värissä, vinks, vinks:)

Ja hei, se askartelutapaaminen 15.10 Hämeenlinnassa! Mä aion olla siellä, tuu sääkin!

PS.Meinasin ihan unohtaa; Karita arpoo blogissaan iiiiiihania In2Stampsin leimasimia...kipinkapin ottamaan osaa!

perjantai 26. elokuuta 2011

Kävin sienimetsällä.

Tai sitten en;)


Näitä nyt kuitenkin syntyy kuin sieniä sateella. Harkitsen vielä teenkö niihin pilkut, punaisiin varmaankin, mutta onko kukaan nähnyt missään keltaisia, ruskeita, harmaita tai vaaleanpunaisia kärpässieniä?!

Huominen reissu Intohimona Askarteluun jääkin tällä kertaa multa väliin, mutta tehkää te muut hyviä löytöjä ja inspiroitukaa!

Edit: Löysin ohjeen sitä halajaville; ei muuta kuin kirjastoon lainaamaan Oi ihana joulukuu-kirja, siellä sivulla 102 on ohjetta...itsepäisesti teen kyllä jatkossakin omani ilman:)

keskiviikko 24. elokuuta 2011

P*skarteluhaaste # 105

Nam, mikä haaste pöllähti ilmoille tänään: vaaleansininen + valkoinen + tehosteväri!

Ensin pieni kurkkaus; mun tehosteväri on siis punainen.

Ja se on tumppu! Tehty askarteluhuovasta; ensin ommeltu koneella kappaleet toisiinsa ja sen jälkeen yliluoteltu(?) punaisella lankalla. Boordi on leikattu perinteisillä harkkosaksilla ja kiinnitetty tumpun suulle vain liimalla. Punainen tähti on stanssattu Sizzixin stanssilla huovasta, valkoinen kiiltävästä paperista. Valkoinen tähti on vielä kohokuvioitu Cuttiksen taskulla. Tähdet on kiinnitetty ensin liimalla ja varmistettu vielä muutamalla pistolla. Pari nappia, leipurin nyöriä ja tagit valkoisesta kiiltävästä paperista. Leimasimet ovat jotain vanhaa Fiskarsia. Mutta se idea; tumpun sisään voit itse tehdä "lahjakortin" esimerkiksi lastenhoitoon, ikkunanpesuun, verhojen lyhennykseen, elokuviin...mitä tahansa! Myös valmiit luottokorttimalliset lahjakortit sujahtavat mukavasti tumppuun, ja pysyvät lämpiminä:)

Miksi tumppu eikä perinteinen joulusukka?! Ystävälläni on tapana kuljettaa puhelintansa vanhassa lasten villatumpussa...ei hullumpi idea sekään! Hyvää päivänjatkoa ja kiitos jos jaksoit lukea koko sepustuksen ja vielä siihen kommentoidakkin!

tiistai 23. elokuuta 2011

Luomuja luumuja:)

Luumu on hyvä A- ja C-vitamiinin sekä riboflaviinin lähde. Lisäksi sillä on laksatiivinen vaikutus, varsinkin hieman raakana. Riboflaviini on vesiliukoinen vitamiini, jota tarvitaan aineenvaihdunnassa ja immuunijärjestelmän ylläpidossa, suojaamaan tulehduksilta sekä ihon ja limakalvojen hyvinvointiin.

On täällä luumujen syönnin ohella harrastettu muutakin. On leivottu ja askarreltu; tänä iltana Skräpteekissä hyvässä seurassa yhteislaulua kuunnellen:) Esittelen tuotoksia viikon varrella, mutta lauantaina suuntaan Intohimona Askartelu-tapahtumaan Helsinkiin. Nähdään siellä!

perjantai 19. elokuuta 2011

Kaksi kaverusta

Tässä tapauksessa lahjakääre voi olla mieluisempi kuin itse lahja, vai mitä sanotte?!

Ainakin tälläinen pöllöfani lämpenee:) Malli löytyi netistä, useammastakin paikkaa, kun hain ideoita lasten kanssa askarteluun. Lahjarasioita, joihin pöllön osat siis liimataan, voi ostaa Skräpteekistä. Halloweeniksi on tästä kehitteillä jotain pelottavampaa...

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Toistoa

Tein pyynnöstä toisen kuumailmapallokortin. Ei tullut sitten kuitenkaan ihan samanlaista. Lisää aakkostarroja ostoslistalle;)

Toivottavasti kelpaa hääkortiksi tämäkin. Pettymystä lieventämään tein vielä tälläisen:


tiistai 16. elokuuta 2011

DOC # 6

Löysin (itselleni) uuden haasteblogin DeepOceanChallenge. Tajuttoman lahjakkaita DT:läisiä, käykää ihmeessä ihastelemassa! Tämän viikon haaste on Light Blue:

Sitä löytyy tämän kortin taustapaperista(MyMindsEye:Stella&Rose) ja siitä leikatuista perhosista. Lisäsin myös vähän ruskeita elementtejä...ja valkoista kakkupaperia! Löysin sitä Skräpteekistä ja keksin heti monta muutakin käyttökohdetta kuin paperiaskartelu; ihan juurille jos palataan niin pienistä kakkupapereista saa kivoja koristeita vaikka juhlapöytään:)

maanantai 15. elokuuta 2011

Ihania kankaita:)

Mullapa onkin tälläisiä:

Ja tälläisiä:

Joutuu ehkä vaihteeksi ompelemaan oikein kangasta, ei pelkkää paperia:)
Ei mulla muuta tänään...

lauantai 13. elokuuta 2011

Cute Card Thursday # 177

Theme for this weeks challenge is Clean&Simple.
Does this look like it?

This is Welcome to the world-card for a little girl:)

perjantai 12. elokuuta 2011

Vintagea?

Tein nämä vanhanoloiset tagit uuteen Vintage-haasteeseen. Mahtavat palkinnot siellä, kannattaa kurkata ja ottaa osaa, vaikka useamman kerran!

Olisin tehnyt enemmänkin mutta en keksinyt enempää nelikirjaimisia sanoja?! Saa vinkata! Hope, Love, Wish, Xmas, Hate...kaikki kelpaa;)

Kaikki tarvikkeet ovat Skräpteekistä.

keskiviikko 10. elokuuta 2011

P*skarteluhaaste # 103

Paljon onnea Merjalle&Pammulle ja kiitokset näistä inspiroivista haasteista kuluneen kahden vuoden aikana! Juhlan kunniaksi kaksivuotiaalle kortti:

Pienet ihmisethän tykkää väreistä? Siltä pohjalta ainakin lähdettiin;) Sydän kaipailee vielä vähän kimallusta, mutta hileet on hukassa...jollain on siivoaminen kesken, eikä tänään viitsi jatkaa kun ei kerran sada!

tiistai 9. elokuuta 2011

Papertake Weekly Challenge

This card goes to Papertake Weekly Challenge - Grow Your Own!

All you have to do is include some flowers in your work BUT you have to make them yourself...and I did! Colors are very autumnal and a lovely Gorjuss-girl is playing the main role again:)

sunnuntai 7. elokuuta 2011

P*skarteluhaaste # 102

Tällä viikolla paskis-haasteessa koristellaan tagi:

Anteeksi kamala kuva, mutta kamera on lainassa...
Tagi on tehty muistaakseni Sizzixin stanssilla, leimakuva on Penny Blackia ja paperit on Docraftsin Daisy&Dandelion-lehtiöstä. Eipä muuta. Näitä tageja pitää tehdä enemmänkin, ovat niin mukavia antaa vaikka leivonnaisten, suklaan tai kukkien kanssa:)

lauantai 6. elokuuta 2011

Arvonta suoritettu!

Lahjomaton 12-vuotias onnetar nosti
Johannan (nxmo) nimen klo.20.00.

Onneksi olkoon Johanna, otahan yhteyttä
niinun@luukku.com, niin laitamme lehden ja leimasimet tulemaan!

Kiitos kaikille osallistumisesta ja ihanista kommenteista,
niitä saa jatkossakin jättää;)

perjantai 5. elokuuta 2011

Simple - the best?

This card goes to CuteCardThursday-challenge: no designer paper!
You should see this irl...there is a few layers in this cake...card;)

Arvonta suoritetaan lauantai-iltana, joten vielä ehtii mukaan!

tiistai 2. elokuuta 2011

It´s your day!

Aattelin ekaa kertaa ottaa osaa yhdellä kortilla peräti kahteen eri haasteeseen: Our Creative Corner - red and aqua color challenge ja Papertake Weekly Challenge - anything goes!

Sanajärjestys on We love you It´s your day, eikä It´s your We love you-day...kaikki ei tällä kertaa ymmärtänyt mun sanaleikkiä;) Näinkin helpolla voi nähtävästi tehdä kortin; leimataan suloinen Gorjuss-tyttö(näitä on monta erilaista Skräpteekin hyllyllä:), väritetään Promarkereilla ja liimataan craft-korttipohjaan. Leimataan puhekuplia punaiselle paperille, leikataan irti ja lisätään vähän suloisia foamkirjaimia, liimataan nekin korttipohjaan. Lopuksi ommellaan vähän edestakaista, jotta tyttö ei näyttäisi leijuvan ilmassa. Hyvää nimipäivää kummitytölle!